Oldal frissítése

JAR Clean & Fresh Pomegranate 900 ml

5,0 109 értékelés
1 190 Ft

JAR Clean & Fresh Pomegranate 900 ml

A Jar Clean & A Fresh Pomegranate kézi mosogatószer kiemelkedően erős tisztító- és zsíroldó hatású tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan eltávolítja a zsírt és minden egyéb szennyeződést, így az edények ragyogóan tiszták és tökéletesen zsírmentesek lesznek. A gránátalma illatú készítmény gyengéd és kíméletes a bőrhöz. Sűrű formulája gazdag habot képez, amely bármilyen zsiradékkal elbánik, és hatékonyan távolítja el a rárakódott szennyeződést, legyen szó bármilyen felületről. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt. 

A JAR Clean & Fresh Pomegranate 900 ml kézi mosogatószer legfontosabb tulajdonságai

  • JAR Clean & Fresh kézi mosogatószer
  • Hatékonyan távolítja el a zsírt még hideg vízben is
  • A Jar Pomegranate készítmény már néhány cseppből is gazdag habot képez
  • Kellemes gránátalma illattal

Használata:
Mosogatáskor önts kis mennyiségű mosogatószert a szivacsra vagy közvetlenül az edényekre. Mosogatás után öblítsd le az edényeket. Adagold a folyékony mosogatószert az edények mennyiségének, típusának valamint a szennyeződés szintjének megfelelően.

Összetétel:
5-15% anionos felületaktív anyag, 5% nem ionos felületaktív anyag, benzisothiazolinone, phenoxyethanol, parfüm, linalool.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Tulajdonságok

Tulajdonságok Illatosított

Űrtartalom

Űrtartalom 0,9 l
Kód:  CIS1421
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015400922834
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15