Oldal frissítése

JANZEN Vanilla Peach 250ml

4 090 Ft

JANZEN Vanilla Peach 250ml

Szeretnéd, hogy a bőröd folyamatosan hidratált és egészséges legyen? Akkor próbáld ki a jól ismert JANZEN testápolóját. A testápoló fókuszában a következő hatás áll: hidratáló és relaxáló. A megbízható JANZEN testápoló tele van olyan minőségi összetevőkkel, amelyek nem tartalmaznak parabéneket. Ennek a testápoló tejnek komoly előnye, hogy nem tartalmaz alkoholt. A népszerű JANZEN testápoló száraz bőrre első osztályú ápolást nyújt, hiszen intenzíven puhítja a bőrt és javítja annak feszességét. Ez a testápoló teljes mértékben szilikon nélküli.

JANZEN Vanilla Peach 250ml testápoló tej főbb jellemzői

  • Bőröd azonnal bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló és relaxáló
  • A termék összetétele a következő: parabénmentes és szilikonmentes
  • Alkoholt nem tartalmaz
  • A jól ismert JANZEN testápoló száraz bőrre első osztályú ápolást kínál
  • Max. űrtartalma: 250 ml

Összetétel

Aqua, kapril-kaprikus triglicerid, glicerin, cetearyl etilhexanoát, hidrogénezett poliizobután, repceolaj, Gliceril-sztearát, macadamia integrifolia magolaj, pefum/séreot-aclion-aclion-aclion-Aclion-Actium-Actium-Actium-Actium-Aclion-Aclion-Aclion-ACLITELITY ACILYLITO Akriloil-dimetil-taurát kopolimer, Benzil-szalicilát, Ethylhexylglycerin, Szorbitán izosztearát, Poliszorbát 60, Benzil-benzoát, Linalool, Benzil-alkohol, Citromsav.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Relaxáló
Specifikáció Alkoholmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSTE3198
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612660004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05