Oldal frissítése

JANZEN Orange 300ml

7 390 Ft

JANZEN Orange 300ml

Szeretnéd, hogy a bőröd folyamatosan hidratált és puha legyen? Akkor vedd szemügyre a jól ismert JANZEN remek testápolóját. A testápoló fő hatása a következőre irányul: hidratáló szer. Ennek a testápoló krémnek óriási előnye, hogy nem tartalmaz alkoholt. A megbízható JANZEN testápoló krém száraz bőrre első osztályú megoldást biztosít, hiszen intenzíven puhítja a bőrt és javítja annak feszességét.

JANZEN Orange 300ml testápoló krém lényegesebb jellemzői

  • bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • hidratáló hatású
  • alkoholmentes
  • alkoholmentes
  • a közismert JANZEN testápoló krém száraz bőrre első osztályú megoldás
  • max. űrtartalma: 300 ml

Összetétel

Voda, hidrogénezett poliizobután, cetearyletilhexanoát, repceolaj, Integrifolia makadámia magolaj, glicerin, Butyrospermum Parkii vaj, hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-turát kopolimer, fenoxyethanol, illatanyag, poligliceril-10-benzil-laurilglicerát, nátrium-texilglicerát, nátrium-ilát, Trietanolamin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Kumarin, Geraniol, Limonén, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Citromsav.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes

Tömeg

Tömeg 300 g (0,3 kg)

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Alkoholmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre
Kód:  KSTE3176
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612822778

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20