Oldal frissítése

JANZEN Luxury Moments Skin 700ml

24 590 Ft

JANZEN Luxury Moments Skin 700ml

Lepd meg szeretteidet vagy barátaidat, vagy lepd meg magadat a Janzen Luxury Moments Skin ajándékcsomaggal. Illatpálcikákat, illatgyertyát, szappant és testápolót tartalmaz. A készlet nemcsak a bőrödet, hanem az egész otthonodat illatosítja. Vidám, örömteli illat, amely gyönyörködteti az érzékeket. Kifinomult kombinációja a bőr, a cseresznyevirág, a friss liliom és a tonkabab finom illatainak. A Janzen Luxury Moments kozmetikai ajándékcsomag nagyszerű ajándék minden alkalomra.

A Janzen Luxury Moments Skin ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A Janzen Luxury Momens Skin ajándékcsomag boldoggá tesz téged vagy egy szerettedet
  • Illatpálcikákat, illatgyertyát, szappant és testápolót tartalmaz
  • Vidám és örömteli illat
  • A cseresznyevirág, a friss liliom és a tonkabab szofisztikált kombinációja
  • A Janzen kozmetikai ajándékkészlet nagyszerű ajándék minden alkalomra

Csomag tartalma:
Illatpálcika 200 ml
Illatgyertya 280 g
Szappan 250 ml
Testápoló 250 ml

Összetétel

Illatpálcikák - Alfa-izometil-ionon; Citronellol; Farnesol; Benzil-szalicilát; Kumarin; Tetrametil acetiloktahidronaftalinok; Geraniol; Nerol; Linalool; Hexyl Cinnamal.
Kéziszappan - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Szója sav, Laureth-4, Cocamide Mipa, Hexyl Cinnamal, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicylate Linalool, Kaprilsav, Kaprinsav, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Maris Sal, Tocopherol.
Testápoló - Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Hidrogénezett poliizobutén, Repceolaj, Glyceryl Stearate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Poligliceril-6 palmitát/szukcinát, Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hexyl Cinnamal, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicylate Linalool, Citronellol, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Geraniol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol, Citric Acid.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Szappan, Gyertya, Testápoló, Illatpálcák

Űrtartalom

Űrtartalom 700 ml
Kód:  KSTE3239
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612944906

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15