Oldal frissítése

JANZEN Lavender Rose 200ml

3 590 Ft

JANZEN Lavender Rose 200ml

Tushab JANZEN Levendula rózsa 200 ml
JANZEN

A JANZEN Levendula rózsa a nyugtató levendula és a finom rózsa harmonikus kombinációját hozza el, fényűző és frissítő élményt nyújtva testének és elméjének. A zuhanyhab tökéletes azok számára, akika relaxációra és harmóniára vágynak, elegáns aromája pedig a béke és a jó közérzet érzését kelti.
Alapvető információk
Rendeltetése:Férfiak és nők számára
Tipp: Borotvakrémnek is alkalmas
Illat: Levendula, rózsa
Származási ország: Hollandia

Szabadulj meg a mindennapi stressztől a JANZEN Lavender Rose tusfürdőhabbal

A Lavender Rose a nyugtató levendula és a puha, édes rózsa kiegyensúlyozott keverékét kínálja. Ez a kombináció nem csak az érzékszerveknek kellemes, hanem a béke és az ellazulás érzését is kelti, amely tökéletes kikapcsolódásra egy hosszú nap után. Az illat finom, de elég erős ahhoz, hogy hosszan tartó frissesség érzetet biztosítson.

Tushab JANZEN Levendula rózsa 200 ml

A JANZEN Lavender Rose zuhanyhab 200 ml legfontosabb jellemzői

  • A JANZEN Lavender Rose zuhanyhab felfrissít és enyhíti a mindennapi stresszt
  • Hatékonyan tisztítja a bőrt
  • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • Borotvahabként is használható
  • Bőröd levendula és rózsa illatú lesz
  • A JANZEN Lavender Rose zuhanyhab nem tartalmaz parabéneket és szilikonokat

A JANZEN Lavender Rose zuhanyhab összetétele

levendula - nyugtat, harmonizál és ellazít
rózsa - antibakteriális, antimikrobiális és gombaellenes hatással rendelkezik

Fürdő a test és a lélek megtisztítására

A JANZEN Lavender Rose zuhanyhab hatékonyan tisztít és biztosítja a test kellemes tisztítását. Aktív tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek alaposan megtisztítják a bőrt, miközben puha és krémes textúrája gyönyörűen puhává varázsolja a bőrt. Összetételében a levendula nyugtató, harmonizáló és ellazító hatású, ami hozzájárul az általános ellazulás érzéséhez. A JANZEN termékeket nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak parabéneket, szilikonokat vagy ásványi olajokat, ami kíméletes és etikus ápolást biztosít a bőrnek és a környezetnek.

A levendula harmonizálása megnyugtatja az elmét

Használatához vidd fel a JANZEN Lavender Rose tusolóhabot a nedves bőrre, és egyenletesen oszlasd el az egész testen. Hagyd a habot rövid ideig a bőrödön, hogy a tisztító és pihentető összetevők kifejtsék hatását, majd öblítsd le vízzel. Használat után a bőröd kellemesen megtisztult, puha és ellazult lesz. A levendula nyugtató illata friss és harmonikussá varázsolja a bőrödet, ami segít, hogy minden napod jobban induljon.

JANZEN

A JANZEN egy tekintélyes márka, amely gazdag illatanyagokkal és minőségi összetevőkkel rendelkező, luxus test- és otthonápoló termékek készítésére specializálódott. Kínálatukban a parfümöktől és tusfürdőktől a gyertyákig és szobadiffúzorokig termékek széles skálája szerepel. Az illat- és kozmetikai szakértőkből álló csapat minden egyes terméket a részletekre maximális odafigyeléssel és az alapanyagok minőségére fektetve készít. Az eredmény olyan exkluzív termékek, amelyek az egyedi illatokat kellemes textúrákkal és bőrápolással ötvözik. Professzionális megközelítésének és innovatív termékeinek köszönhetően a JANZEN elégedett ügyfelek széles körére tett szert világszerte.

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Izopentán, Cocamidopropyl Betaine, Isobutan, Decyl Glucoside, Parfüm, Akrilátok/Steareth-20 metakrilát kopolimer, Fenoxyethanol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Propylene Glycol, Edtacamiocid, Cotrasyocid A Etilhexilglicerin, Nátrium-hidroxid, Polikvaternium-39, Kaprilsav, Kaprinsav, Nátrium-benzoát, Tokoferol.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Frissítő
Specifikáció Alkoholmentes

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  SG1413
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612800202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20