Oldal frissítése

JANZEN Earth 75ml

3 290 Ft

JANZEN Earth 75ml

Szeretnéd, ha a kezed tökéletesen puha és ápolt lenne? Akkor próbáld ki a közismert JANZEN gyártó kézkrémét. Férfiak, illetve nők számára is tökéletes. Ennek a kézkrémnek hatalmas pozitívuma, hogy nem tartalmaz alkoholt. Gyengéden masszírozd a kézbőrbe és élvezd az ámulatba ejtő fűszeres illatát. A kiváló JANZEN kézkrém fő fókusza a következőre irányul: hidratáló szer. A krém száraz bőrre első osztályú megoldást biztosít.

Kézkrém JANZEN Earth 75ml ...

JANZEN Earth 75ml kézkrém fontosabb jellemzői

  • kezed kellemesen puha és hidratált lesz
  • alkoholmentes
  • fűszeres illatú
  • hidratáló hatású
  • űrtartalma: 75 ml

Összetétel

Voda, hidrogénezett poliizobután, cetearyletilhexanoát, repceolaj, Macadamia integrifolia olaj, glicerin, Butyrospermum Parkii vaj, hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-turát kopolimer, illatanyag, fenoxyethanol, poligliceril-10rbitan E laurát, nátrium-hexil-etanol, nátriumsó a pácokban, eugenol, limonen, isoeugenol, citromsav.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Alkoholmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Illat

Illat Fűszeres

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSTE3213
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612811468

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15