Oldal frissítése

JANZEN Black 75ml

3 290 Ft

JANZEN Black 75ml

Szeretnéd, ha a kezed mindig tökéletesen puha és hidratált lenne? Akkor nézd meg a jól ismert JANZEN gyártó kézkrémét. Férfiak, ill. nők számára is tökéletes. Ennek a kézkrémnek komoly előnye, hogy nem tartalmaz alkoholt. Gyengéden masszírozd a kézbőrbe és élvezd az elképesztő gyümölcsös illatát. A kiváló JANZEN kézkrém fő fókusza a következőre irányul: hidratáló szer. A krém száraz bőrre első osztályú megoldást biztosít.

JANZEN Black 75ml kézkrém fontosabb tulajdonságai

  • kezed bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • alkoholmentes
  • gyümölcsös illatú
  • hidratáló hatású
  • maximális űrtartalma: 75 ml

Összetétel

Voda, hidrogénezett poliizobután, cetearyletilhexanoát, repceolaj, macadamia integrifolia magolaj, glicerin, Butyrospermum Parkii vaj, hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-turát kopolimer, fenoxyethanol, illatanyag, poligliceril-10rbitán kopolimer gliceril-60rbitán-E laurostil-glicerát, a glicerin etanol-amin nátriumsója, linalool, alfaizometil-ionon, citromsav.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Alkoholmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Illat

Illat Gyümölcsös

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSTE3210
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612810225

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20