Oldal frissítése

JANZEN Black 400ml

4 090 Ft

JANZEN Black 400ml

Szereted magad kényeztetni egy hosszú munkanap után? A minőségi JANZEN habfürdő zavartalan ellazulást kínál egy forró vízzel teli kádban. Ez egy csodálatos módszer a pihenésre, kikapcsolódáshoz és a lelki fájdalmak enyhítésére. A habfürdő fő hatása a következőre irányul: tisztító és hidratáló hatás. Ennek a fürdőhabnak hatalmas előnye, hogy nem tartalmaz alkoholt. Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják. Csak tégy belőle a vízbe és élvezd az igazán pihentető pillanatokat.

JANZEN Black 400ml fürdőhab főbb tulajdonságai

  • A minőségi JANZEN fürdőhab kellemesebbé teszi a kádban töltött pillanatokat
  • Bársonyos és hidratált lesz tőle a bőröd fürdés után
  • Hatás: tisztító és hidratáló
  • Alkoholmentes
  • JANZEN fürdőhab max. űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Cocoamphoacetate, Gliceret-7 kaprilát/kaparát, Citric Acid, Glicin, Coumarin, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Szorbát Szorbát, Kálium

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló
Specifikáció Alkoholmentes
Kód:  KSTE3202
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717612870229

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20