Oldal frissítése

ISNTREE Aloe Soothing Toner 200 ml

5 890 Ft

ISNTREE Aloe Soothing Toner 200 ml

Bőrtonik ISNTREE Aloe Soothing Toner 200 ml
ISNTREE

Az Isntree Aloe Soothing Toner egy olyan termék, amelyet úgy terveztekhogy mély hidratálást biztosítson és megnyugtassa a bőrt. Olyan természetes összetevők kombinációját tartalmazza, mint az aloe vera, a nátrium-hialuronát és a trehalóz, amelyek együttesen intenzív hidratálást és nyugtatást biztosítanak az irritált bőrnek. Az ázsiai gázló növény kivonatának köszönhetően a bőr gyorsabb regenerációs folyamata biztosított, míg a zöld tea kivonata gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Az Isntree Aloe Soothing Toner luxus, mégis bőrbarát termék, amely nem tartalmaz káros vegyszereket, és mindennapi használatra alkalmas.
Alapvető információk
Konzisztencia:Tonik
Bőr típusa:minden bőrtípusra, érzékeny bőrre
Sorozat: Aloe vera
Hatások: Hidratáló, nyugtató és regeneráló ápolás

Regeneráld bőrödet az ISNTREE Aloe nyugtató tonerrel

Az ISNTREE Aloe Soothing Toner tonizálja, megnyugtatja, hidratálja a bőrt és minimalizálja az irritációt. A gyártó a terméket minden bőrtípusra ajánlja, beleértve az érzékeny bőrt is. Finoman dörzsölde be a tonikot a bőrbe, és hagyd felszívódni.

Bőrtonik ISNTREE Aloe Soothing Toner 200 ml

Az ISNTREE Aloe nyugtató toner főbb jellemzői

  • Az ISNTREE Aloe Soothing Toner bőrtonik természetes gyógynövénykivonatokat tartalmaz
  • Tonizál, nyugtat, hidratál és minimalizálja az irritációt
  • Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is
  • Az Aloe Vera segít megnyugtatni és hidratálni a bőrt
  • Az ISNTREE Aloe nyugtató tonik antibakteriális hatású
  • Megakadályozza a bőr túlzott vízvesztését

Az ISNTREE Aloe nyugtató tonik hatóanyagai

Aloe Vera kivonat – nyugtat és hidratál
Ázsiai gázló gyógynövénykivonat - antibakteriális hatású és regenerál
nátrium-hialuronát – megakadályozza a bőr túlzott vízvesztését, növeli a hidratáltság szintjét és puhítja
poliglutaminsav – javítja a bőr rugalmasságát és a ráncok ellen hat
betain – hidratál és nyugtat

Antibakteriális tonik

Az ISNTREE Aloe nyugtató tonik minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Aloe vera kivonatot tartalmaz, amely nyugtatja és hidratálja a bőrt, ázsiai gázló gyógynövénykivonat, antibakteriális tulajdonságokkal és a regenerációt támogató képességgel.

Intenzív hidratálás és rugalmasság

Az ISNTREE Aloe Soothing Toner nátrium-hialuronátot is tartalmaz, amely megvédi a bőrt a túlzott nedvességvesztéstől és növeli annak hidratáltságát.Ezen kívül tartalmaz poliglutaminsavat is, amely javítja a bőr rugalmasságát és a ráncok ellen hat, valamint betaint, amely hidratálja és nyugtatja a bőrt.

ISNTREE

Az Isntree egy olyan kozmetikai márka, amely a természetes és hatékony összetevőket szem előtt tartó, minőségi bőrápolási termékek előállításának szentelte magát. Filozófiájuk az, hogy olyan termékeket kínáljanak, amelyek kíméletesek a bőrhöz, ugyanakkor látható eredményeket biztosítanak. Az Isntree hangsúlyt fektet a kutatásra és fejlesztésre, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek megfelelnek a különböző bőrtípusok igényeinek és különböző bőrproblémák kezelésére alkalmasak, mint a szárazság, érzékenység, pattanások és bőröregedés. Széles termékválasztékukban szerepelnek tisztítóhabok, tonikok, szérumok, arcmaszkok és hidratáló krémek, amelyeket a biztonság ,a hatékonyság és a minőség szem előtt tartásával fejlesztettek ki.

Összetétel

Aloe vera levélkivonat, tisztított víz, metilpropándiol, propandiol, nátrium-hialuronát, Centella Asiatica kivonat, Polygonum Cuspidatum gyökérkivonat, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Camellia Sinensis levélkivonat, Glycyrrhiza Glabra (édesgyökér) virágkivonat, Chadractaria gyökér kivonat, Chamomita gyökérkivonat Rosemarinus Officinalis (rozmaring) levélkivonat, poligiutaminsav, allantoin, kálium-glicirrizát, trehalóz, betain, panthenol, trometamin, akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, dinátrium só EDTA, hidroxi-acetofenon

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Koreai kozmetikumok

Típus

Termék típusa Tonik

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL4757
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809541190438

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10