Oldal frissítése

INVISIBOBBLE Original Pretzel Brown hajgumi - 3 darab

4,8 62 értékelés
1 790 Ft

INVISIBOBBLE Original Pretzel Brown hajgumi - 3 darab

Ezek a különleges hajgumik kényelmes viseletet biztosítanak, egész nap a helyén tartják a hajat, eltávolításukkor pedig nem kócolják össze azt. A modern és praktikus, műanyagból készült hajgumik minden alkalomkor tökéletesen mutatnak: használhatod őket sportoláshoz és a munkahelyen egyaránt, mindig nagyszerű és megbízható eszközként funkcionálnak. Az Invisibobble hajgumik nem hagynak nyomot a hajon. Nem szorítják össze a hajat, mégis stabil tartást biztosítanak. Kivitelezésüknek köszönhetően a hajgumikat akár stílusos karkötőként is viselheted a csuklódon, ha ki szeretnéd engedni a hajad. Tapasztald meg a praktikus műanyag hajgumik nyújtotta élményt, amely tökéletesen a helyén tartja a hajadat!

Az Invisibobble hajgumi legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes viseletet és stabil tartást biztosít
  • Nem kócolja össze a hajat
  • Alkalmas minden alkalomra
  • Nem hagy nyomot a hajon
  • Elegáns karkötőként is viselhető
  • Tartós műanyagból készült
  • Laminált kivitelezés
  • Mosható és higiénikus

Praktikus, szép és gyengéd a hajhoz

Az Invisibobble hajgumi titka a különleges formájában rejlik. Spirális alakjának köszönhetően nem szorítja össze a hajat a lófarok körül, mégis stabil tartás biztosít. Nem hagy nyomot a hajon, nem húzza össze és nem töri meg azt. A hajgumi tartós műanyagból készült, valamint laminálva lett, ezáltal az eltávolítása rendkívül zökkenőmentes és láthatatlan. Nagyszerű előnye az egyszerű karbantartás: amennyiben hajformázó szerrel vagy egyéb szennyeződéssel érintkezett, elegendő csupán meleg vízben lemosni. Ezáltal az Invisibobble hajgumi használata teljes mértékben higiénikus. Kényeztesd a hajad az Invisibobble hajgumikkal, amelyek praktikusak, higiénikusak és egyszerűen alkalmazhatóak.

Hajtípus:
Minden hajtípusra.

Szín:
Barna

Használata:
Alkalmazd úgy, mint egy hagyományos hajgumit. Segítségével felkötheted a hajad, vagy egyéb frizurákat is elkészíthetsz.

 

Paraméterek

Megjelenés

Szín Barna
Minta Minta nélküli

Csomagolás

Hajgumik száma 3 db
Kód:  KSVL3165
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260285373022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05