Oldal frissítése

INTIMINA Ziggy Cup

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INTIMINA Ziggy Cup

A svéd INTIMINA cég egyedülálló Ziggy Cup menstruációs kelyhe megbízhatóan védelmet nyújt számodra a menstruáció során. Első pillantásra nem hagyományos lapos alakja fogja elnyerni a tetszésedet, amely a fogamzásgátló pesszáriumra hasonlít. Alja vékony, de speciális hatszögletű mintázatának köszönhetően megerősített, jobban megtartja a vért. Adupla szegély maximális védelmet nyújt. A neon rózsaszínű tölcsér vékony, hipoallergén orvosi szilikonból készül. Egy másik érdekes tulajdonság, hogy menstruáció alatt szeretkezés során is használhatod. A csomag részét képező szilikon antibakteriális tok az eszköz higiénikus tárolására szolgál a menstruáción kívül vagy utazás közben. AzINTIMINA Ziggy Cupnak köszönhetően még a nehéz napokon is élvezheted a kényelmet.

Az INTIMINA Ziggy Cup menstruációs kehely főbb jellemzői

  • Nagyon vékony menstruációs csésze, egyedi lapos formával, amely a fogamzásgátló pesszáriumra hasonlít
  • Hipoallergén orvosi szilikonból készült
  • A vékony, edzett fenék a helyén tartja a vért
  • A Ziggy Cup különleges, hatszögletű mintával rendelkezik
  • A szeretkezés során is használható menstruáció idején
  • Az INTIMINA Ziggy Cup 12 órán keresztül véd
  • A dupla szegély maximális védelmet nyújt
  • Neon rózsaszínű
  • A csomag tartalmaz egy szilikon antibakteriális tokot a higiénikus tároláshoz

Hossz:
75 mm

Szélesség:
65 mm

Térfogat:
76 ml

Használat: 
Keresd meg a tölcsér elülső és hátulsó részét. Ezután hüvelykujjával és mutatóujjával középen fogd meg a Ziggy Cup kelyhet, és nyomd össze. Így egy nyolcas alak jön létre. Ülj le a WC-re, vagy guggolj, és lazítsd meg a hüvelyizmaid. Ha szükséges, megnedvesítheted magad vízbázisú síkosítóval. Helyezd be a Ziggy Cupot hátuljával előre, és mutatóujjaddal mozgasd a csészét, ahogy neked kellemes. Csúsztasd kissé hátra és lefelé a csészét úgy, hogy a széle a méhnyak mögött legyen. Told az elülső szélét a szeméremcsont kiemelkedése mögé, és helyezd el úgy, hogy a méhnyak körül legyen, és így felfogja a menstruációs vért. Győződj meg arról, hogy a csésze hátsó széle valóban a méhnyak mögött van, az elülső része pedig a szeméremcsont mögött. Ha a csésze helyesen van elhelyezve, akkor egyáltalán nem szabad érezni. Húzd végig az ujjad a tölcsér alján, és ellenőrizd, a pozícióját a méhnyakon. Ellenőrizd azt is, hogy a csésze eleje teljesen bevan-e helyezve a szeméremcsont kiemelkedése mögé, és hogy az élek és a hüvely falai között nincs-e hézag.

Figyelmeztetés: 
A Ziggy Cup tisztításához ne használj ecetet, kemény tisztítószereket, ásványolaj-alapú anyagokat, teafaolajat, alkoholt vagy fehérítőt.
Előfordulhat, hogy a csésze nem megfelelő és nem alkalmas megdöntött méh vagy alacsony vagina esetén.
A Ziggy Cup menstruációs pohárnem fogamzásgátló eszköz,  és nem véd meg a nem kívánt terhességtől vagy a szexuális úton terjedő betegségektől.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Típus Normál

Csomag tartalma

Fertőtlenítő doboz igen
Fertőtlenítő táska Nem

Alkalmas

Kor 25-től
Vérzés mértéke Erős

Tulajdonságok

Keménység soft
Anyag Orvosi szilikon
Szín Rózsaszín
Űrtartalom 76 ml (76 ml)

Termék típusa

Termék típusa Menstruációs kelyhek
Kód:  LADY173
Termékszám:  7350075026140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15