Oldal frissítése

INTIMINA Lily Cup One

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INTIMINA Lily Cup One

A svéd INTIMINA cég Lily Cup One menstruációs kelyhe megbízhatóan megvéd a menstruáció alatt. A kehely kezdők számára készült, akik még csak ismerkednek a használatával. Egyedülálló kialakítású és összecsukható. Ennek köszönhetően az igényeidnek megfelelően állíthatod be a kehely térfogatát. Ezen kívül négy kis lyukkal van felszerelve a kerülete körül, amelyek biztosítják a könnyebb alkalmazást. A csomag részét képező műanyag tokot a kehely higiénikus tárolására használhatod a menstruáción kívül vagy utazás közben. Az INTIMINA Lily Cup One jóvoltából a nehéz napokon is élvezheted a kényelmet.

Az INTIMINA Lily Cup One menstruációs kehely legfontosabb jellemzői

  • Egy méretű menstruációs kehely neon rózsaszín kivitelben
  • Kifejezetten kezdőknek készült
  • Orvosi szilikonból készült
  • Az INTIMINA Lily Cup One egyedi és egyszerű kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a méret és a térfogat növelését
  • Négy kis furattal van ellátva a kerületen, hogy könnyebben alkalmazkodjon
  • Alkalmazkodni fog az igényeidhez
  • A csomag tartalmaz egy műanyag tokot a higiénikus tároláshoz

Használat: 
Megkönnyítheted a menstruációs kehely behelyezését néhány csepp Intimina vízalapú géllel. Tartsd az egyik kezedben a Lily Cup One kelyhet, és nyomd meg a kehely egyik falát, ez az ún. Punch down mód (de a kelyhet a klasszikus C-hajtással is fel lehet helyezni). Az így összehajtott kelyhet helyezd a hüvelybe, ahol kinyílik. A megfelelően behelyezett kehely nem mozdul el sehova, és nem is szivároghat. Ürítsd a kelyhet a menstruáció erősségétől függően - azonban legfeljebb 12 órán át használható. Amikor eltávolítod, nyomd be a vákuum megszűntetéséhez. A kehely végén található szár megkönnyíti annak eltávolítását. Ürítsd ki a kelyhet - mosd ki - és helyezd vissza.

Átmérő:
39 mm

Hossz:
47 mm (plusz 14 mm szár)

Térfogat:
20 ml


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Típus Alacsonyan fekvő méhszájhoz

Csomag tartalma

Fertőtlenítő doboz igen
Fertőtlenítő táska Nem

Alkalmas

Kor 25 évig
Vérzés mértéke Közepes

Tulajdonságok

Keménység Classic
Anyag Orvosi szilikon
Szín Rózsaszín
Végződés Füles
Űrtartalom 20 ml (20 ml)

Termék típusa

Termék típusa Menstruációs kelyhek
Kód:  LADY172
Termékszám:  7350075026065

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20