Oldal frissítése

INTIMINA Lily Cup B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INTIMINA Lily Cup B

A svéd INTIMINA márka Lily Cup B menstruációs kelyhe megbízható védelmet nyújt a nehéz napokon. A B méretű puha és rendkívül finom kehely olyan hölgyek számára alkalmas, akik hüvelyi úton szültek és / vagy a medencefenék izmaik meglehetősen ellazultak. A kehely anatómiai kialakítása és dupla éle megakadályozza a nedvesség visszafolyását. Az erősebb perem segíti a kehely megfelelő szétterülését. A csomag részét képező antibakteriális zacskó a csésze higiénikus tárolására használható a menstruáció mentes napokon, vagy utazáskor. Az INTIMINA Lily Cup - pal  még a nehéz napokon is tökéletes kényelmet élvezhetsz.

Az INTIMINA Lily Cup B menstruációs kehely legfontosabb jellemzői

  • Puha és rendkívül finom menstruációs kehely az INTIMINA márkától
  • Orvosi szilikonból készül
  • A B méretű Lily Cup olyan nők számára alkalmas, akik hüvelyi úton szültek és / vagy meglehetősen ellazultak a medenceizmaik
  • Anatómiai forma és dupla él a szivárgás ellen
  • Egy erősebb perem segíti a kehely megfelelő elhelyezkedését 
  • INTIMINA Lily Cup B színe közkedvelt, sötét rózsaszín
  • A csomag tartalmaz egy antibakteriális zacskót a higiénikus tároláshoz

Használat:
Megkönnyítheted a menstruációs kehely felhelyezését néhány csepp Intimina víz alapú síkosító géllel. Tartsd egyik kezedben a Lily Cup csészét, és nyomd meg a csésze egyik falát, az ún Punch down raktárt (de a kehely klasszikus C-fold raktárral is összehajtható). Az így összehajtott csészét helyezd a hüvelybe,ahol szétnyílik. A megfelelően felhelyezett kehely nem mozdulhat el, és nem is szivároghat. A kelyhet a menstruáció erősségétől függően ürítsd - azonban legfeljebb 12 órán át legyen felhelyezve. Amikor eltávolítod nyomd össze a vákuum megszüntetéséért. A kehely végén található szár megkönnyíti az eltávolítást Öntsd ki a csésze tartalmát, öblítsd el és helyezd vissza.

Ha úgy érzed, hogy a Lily Cup túlságosan hosszú a számodra, óvatosan levághatod a szélét a harmadik barázda alatt - egy barázda marad.

Átmérő:
43,5 mm

Hossz:
78 mm

Térfogat:
32 ml


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Típus Normál

Csomag tartalma

Fertőtlenítő doboz Nem
Fertőtlenítő táska igen

Alkalmas

Kor 25-től
Vérzés mértéke Erős

Tulajdonságok

Keménység Classic
Anyag Orvosi szilikon
Szín Rózsaszín
Végződés Szár
Űrtartalom 32 ml (32 ml)

Termék típusa

Termék típusa Menstruációs kelyhek
Kód:  LADY169
Termékszám:  7350022276420

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20