Oldal frissítése

INEBRYA Ice Cream Argan Age Hand Cream 100 ml

2 790 Ft

INEBRYA Ice Cream Argan Age Hand Cream 100 ml

Szeretnéd, ha a kezed egész nap tökéletesen puha és hidratált lenne? Akkor szerezd be a jól ismert Inebrya márkájú kézkrémet. Minden típusú bőrre tökéletesen megfelel. Férfiak, ill. nők számára is tökéletes.

INEBRYA Ice Cream Argan Age Hand Cream 100 ml kézkrém legfőbb jellemzői

  • kezed azonnal bársonyosan puha és hidratált lesz
  • a kiváló minőségű Inebrya kézkrém minden típusú bőrre tökéletesen megfelel
  • maximális űrtartalma: 100 ml

Összetétel

Víz, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Hidrogénezett polidecén, Caprylic/Capric Triglyceride Parfum, Ceteth-2, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, PPG-5-Laureth-5, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Mirisztil-alkohol, Lauril-alkohol, Theobroma Cacao magvaj, Cyclopentasiloxane, Benzoic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Dehydroacetic Acid, Poliamid-2, Citromsav

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSTE2764
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008277263366

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05