Oldal frissítése

INEBRYA Cleany Shampoo 1000 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INEBRYA Cleany Shampoo 1000 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig elbűvölően szép lenne? Ez esetben a(z) Inebrya 1000 ml űrtartalommal rendelkező samponja biztosan magával ragad. Kifejezetten azoknak a szőkéknek ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres és alapos hajmosást, ugyanakkor nagyszerű a szín világosítására. A(z) INEBRYA Cleany Shampoo 1000 ml minden hajtípusra kiváló választás. Nők számára és nők és férfiak számára hajra tökéletes. Férfiak és nők számára is tökéletes. Feltéve, hogy szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus tetszeni fog. A korpa elleni harcban különösen hatékony.

A(z) INEBRYA Cleany Shampoo 1000 ml sampon fontosabb jellemzői

  • Használatával a haj ápolt és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) Inebrya sampon maximális kapacitása 1000 ml
  • Minden hajtípusra pompás választás
  • Női sampon
  • Nőknek és férfiaknak is tökéletes
  • Különösen hatékony korpa ellen
  • A(z) INEBRYA Cleany Shampoo 1000 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

Aqua (Water), Nátrium-lauril-szulfát, Nátrium-klorid, Magnézium-lauret-szulfát, Dinátrium-kókusz-glükozid-citrát, Propilén Glikol, CocamidoPropyl Betaine, Piroctone Olamine, Parfüm (Fragrance), Citromsav, Limonene, Trietilén-glikol, DMDM Hydantoin, Benzil-alkohol, Citrus aurantium dulcis juice (Citrus aurantium dulcis (narancslé)), Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis levél Kivonat (Rosmarinus Officinalis (rozmaring) kivonat), Citrus Limon gyümölcskivonat (Citrus Limon (citrom) gyümölcskivonat), Ethylhexylglycerin, Metilklorizotiazolinon Metilizotiazolinon, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, sorbic acid, Benzoesav Savak

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Korpa

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml
Kód:  KSVL5993
Termékszám:  8033219160502

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05