Oldal frissítése

INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 1000 ml

5 590 Ft

INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 1000 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Ez esetben a(z) Inebrya 1000 ml kapacitással bíró samponja biztosan magával ragad. Főként azoknak a szőkéknek ajánlott, akik imádják a hűvös szőke színt. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont nagyszerű a szín világosítására. A(z) INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 1000 ml festett és öregedő és őszülő hajra kiváló választás. Női és férfi hajra tökéletes. Hogyha szeretsz ezüst állagú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Fényes hatást biztosít. Ha tökéletesen hidratált hajra vágysz, ez a sampon nem fog csalódást okozni.

A(z) INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 1000 ml sampon legfontosabb tulajdonságai

  • Használatával a hajad gyönyörű és egészséges lesz
  • Semlegesíti a sárgás tónusokat
  • A(z) Inebrya sampon max. kapacitása 1000 ml
  • Kiváló választás festett és öregedő és őszülő hajra
  • Férfiaknak és nőknek is tökéletes
  • Hajadnak fényes csillogást kölcsönöz
  • Mélyen hidratálja a hajat
  • A(z) INEBRYA BLONDesse No-Orange Shampoo 1000 ml sampon típusa: ezüst

Összetétel

Aqua (Water), Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl Glucoside, CocamidoPropyl Betaine, Citromsav, Parfüm (Fragrance), Savas ibolya 43, Guar hidroxipropil-trimónium-klorid, Trietilén-glikol, Benzil-alkohol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, CI 42090 (FD&C KÉK 1), Nátrium-hidroxid, Ethylhexylglycerin, Charcoal Powder, Nátrium-klorid, Metilklorizotiazolinon Metilizotiazolinon, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Rubus Idaeus levélkivonat (Rubus Idaeus (málna) levélkivonat), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Rubus fruticosus gyümölcskivonat (Rubus fruticosus (szeder) gyümölcskivonat), Rubus Idaeus gyümölcskivonat (Rubus Idaeus (málna) gyümölcs), Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Butilparabén.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Ezüst

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Narancssárga árnyalat

Haj típusa

Haj típusa Festett, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL5982
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8008277262406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15