Oldal frissítése

INDULONA kamillás 85 ml

4,9 129 értékelés
990 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 820 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 700 Ft/db

INDULONA kamillás 85 ml

Az Indulona nyugtató hatású kézkrém száraz és irritált bőrre lett kitalálva. A kamilla kivonat biztosítja a krém lágyító és regeneráló hatását, csökkenti az irritációt, fertőtlenít és gyulladást is képes enyhíteni. Fontos megjegyezni, hogy a krém nem tartalmaz szilikont és minden bőrtípushoz használható. Könnyen felszívódik és már az első használat után hatni kezd: intenzív és hosszan tartó hidratálás a bőrnek.

Legfontosabb jellemzők

  • Tengeri homoktövis olajjal
  • Fáradt és irritált bőrre
  • Kiváló regenerálás
  • Eltünteti a ráncokat és megfiatalítja bőrét
  • Kiváló minőségű összetevőkkel

Lenyűgöző minőség

Az Indulona minden új típusú krémet laboratóriumi tesztek sorozatának vet alá azért, hogy biztosítsa a lehető legjobb minőséget. A cégnél csak a legjobb alapanyagokkal dolgoznak. Az előállítás egy gyógyszergyárban történik, szigorú higiéniai előírásoknak megfelelő szakemberek felügyelete mellett. Az ilyesmi egyedülálló a kozmetikai termékek piacán és a kiváló minőség mellett garantálja a szakértelmet is. A termelés során felhasznált vizet megszűrik, így az megfelel a gyógyszerek előállítására vonatkozó szigorú, gyógyszerészeti előírásoknak. A rendkívüli minőség bizonyítéka, hogy a gyártó még nem tapasztalt semmilyen mellékhatást vagy allergiás reakciót a kézkrém használatát követően.

Használat:
Vigye fel a megfelelő mennyiségű krémet bőrére. Óvatosan masszírozza el és hagyja felszívódni. Ismételje meg naponta akár többször is.

Összetevők:
Aqua, para num liquidum, PEG-5-gliceril-sztearát, sztearinsav, glicerin, oktil-dodekanol, cetil-alkohol, szódiumlaktát, nátrium PCA, fruktóz, glicin, inozitol, tejsav, niacinamid, karbamid, nátrium-benzoát, propilén-glikol, diazolidinil-karbamid, metil-parabént , propil, bisabolol, parfüm, eugenol, hexil cinnamal, limonén, linalool

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz
Bőrtípus Száraz

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  TM284
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006397178
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15