Oldal frissítése

Incognito® - hidratáló krém

Leárazás -8 %
7 460 Ft 8 090 Ft

Incognito® - hidratáló krém

Ha egyik nagy kedvenced a természetjárás, bizonyára rovarriasztóra is szükséged van, hogy védett legyél a rovarokkal szemben. Remek megoldás bolhák, kullancsok, szúnyogok, legyek, trópusi rovarok és már rovarok ellen, amelyek megkeseríthetik a szabadban való tartózkodást. A rovarok különféle betegségeket is terjeszthetnek, így nemcsak kellemetlenek, de veszélyesek is. A vérszívó rovarok számos betegséget terjesztenek. A rovarriasztó használatával kisebb az esély arra, hogy ilyen betegséget, többek között például a Lyme-kórt elkapj. Alkalmazási terület: bőr.

A hatékony Incognito® - hidratáló krém rovarriasztó legfontosabb jellemzői

  • A hatásos Incognito® rovarriasztó segítségével védekezhetsz a zavaró rovarok ellen
  • Megfelel bolhák, kullancsok, szúnyogok, legyek, trópusi rovarok és még néhány repülő rovar ellen
  • Alkalmazás: bőr
  • Természetes összetételű készítmény
  • Csökkentheted a Lyme-kór és más, rovarcsípések után kialakuló betegségek kockázatát
  • Remek az illata
  • Térfogat: 200 ml
  • A hatásos Incognito® rovarriasztó megakadályozza, hogy kínszenvedés legyen a szabadban való tartózkodás a rovarok miatt

A hatásos Incognito® rovarriasztó tulajdonságai

Csak természetes összetevőket tartalmaz, így kíméli a szervezetet, és nem káros a környezetre sem. Hatékonyságát és remek illatát is értékelni fogod. Térfogata: 200 ml amely sokáig elég. A hatékony Incognito® rovarriasztó segítségével nyugodtabban töltheted az idődet a szabadban anélkül, hogy mindig a rovarokkal kelljen foglalkoznod.

Összetétel

Aqua (víz), helianthus annuus (napraforgó) magolaj*, cetearil-alkohol, glicerin-sztearát glicerin, cymbopogon winterianus (citronella) gyógynövényolaj*, kapril-kaprikus triglicerid, vitis vinifera (szőlő) magolaj*, aloe barbadensis (aloe vera) levéllé por*, szacharóz-sztearát, nátrium-sztearoil-glutamát, xantán gumi, kókuszdió-glükozid, citrus bergamia kéregolaj (bergamott)*, muskátli (pelargonium graveolens) virágolaj*, melia azadirachta (neem) magolaj*, Melaleuca alternifolia (teafa) levélolaj*, persea gratissima avokádóolaj*, Argania spinosa magolaj*, szezámmagolaj simmondsia chinensis, anthemis nobilis (kamilla) virágolaj*, tokoferol (E-vitamin), kókuszalkohol, dehidroecetsav, benzil-alkohol, nátrium-benzoát, citromsav, geraniol, citronellol, limonen, linalool, citral, eugenol, Farnesol.
*Szerves összetevők.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Bolhák ellen, Kullancs ellen, Szúnyog ellen, Légy ellen, Trópusi rovarok ellen

Tulajdonságok

Tulajdonságok Természetes
Alkalmazás Bőrre

Illatanyag

Illat Illatosított
Kód:  MEDrep008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  27-ASMDIST

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05