Oldal frissítése

Incognito® fényvédő SPF30

7 890 Ft

Incognito® fényvédő SPF30

Ha odavagy a természetért, biztosan szükséged van olyan rovarriasztóra, amely megbirkózik a kellemetlen rovarokkal. Teszteld a zselés Incognito® rovarriasztót, amely kimondottan hatékony. Remek választás bolhák, kullancsok, szúnyogok, legyek, trópusi rovarok és más rovarok ellen, amelyeket szinte lehetetlen elkerülni a szabadban. A rovarok különféle betegségeket is terjeszthetnek, így nemcsak kellemetlenek, de veszélyesek is. A vérszívó rovarok által terjesztett betegségek kockázta jelentősen csökken, ha rovarriasztót használsz. Hatékonyan védekezhetsz többek között a Lyme-kór ellen is. Alkalmazási terület: bőr.

A hatásos Incognito® fényvédő SPF30 rovarriasztó fontosabb jellemzői

  • A zselés Incognito® rovarriasztó gyors védelmet nyújt a szemtelen rovarok ellen
  • Remek választás bolhák, kullancsok, szúnyogok, legyek, trópusi rovarok valamint más repülő rovarok ellen
  • Alkalmazási felület: bőrön
  • Tisztán természetes összetevőket tartalmaz
  • Csökkentheted a Lyme-kór és más, rovarcsípések után kialakuló betegségek kockázatát
  • Imádni fogod, hogy kellemes az illata
  • Űrtartalom: 150 ml
  • A hatékony Incognito® rovarriasztó megakadályozza, hogy a rovarok kellemetlenné tegyék a kertben töltött estét

A hatásos Incognito® rovarriasztó egyéb tulajdonságai

Kizárólag természetes anyagokat választottak az előállításához, amelyek nem terhelik az emberi szervezetet és a környezetet. Örülni fogsz nemcsak a hatékonyságának, hanem kellemes illatának is. Térfogata: 150 ml így hosszabb távon is elegendő lesz. A hatásos Incognito® rovarriasztó segítségével élvezd a kerti grillezést anélkül, hogy a rovarok mindig zavarnának.

Összetétel

Víz, cink-oxid, mentándiol (Pmd), kapril-kaprikus triglicerid, sztearinsav, titán-dioxid, glicerin-sztearát, cetearil-alkohol, glicerin, propylenglykol, poligliceril-12-dipolihidroxisztearát, poligliceril-3-diszosztearát, cetil-palmitát, Aloe Barbadensis levéllé por, Eugenia Carophyllus rügyolaj, Pelargonium Graveolens virágolaj, Helianthus Annuus Seed Oil, Leontopodium Alpinum kivonat, Szorbitán-palmitát, Szorbitán-olivate, Lactic Acid, Alumínium-hidroxid, Xantham Gm, Nátrium-fitát, Tocopherol, Nátrium-hidroxid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Citronellol, Linalool, Eugenol, Limonene, Geraniol.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Illatanyag

Illat Illatosított

Rendeltetés

Rendeltetés Bolhák ellen, Kullancs ellen, Szúnyog ellen, Légy ellen, Trópusi rovarok ellen

Forma

Forma Zselés

Tulajdonságok

Tulajdonságok Természetes
Alkalmazás Bőrre
Kód:  MEDrep010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  27-SPF30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20