Oldal frissítése

HUGGIES Elite Soft 5 (28 db)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HUGGIES Elite Soft 5 (28 db)

Hatékony és kényelmes pelenkát keresel? A(z) Huggies Elite Soft terméksorozatú HUGGIES Elite Soft 5 (28 db) pelenkát biztosan kedvelni fogod. A nedvességjelző csík megmutatja, ha eljött a pelenkacsere ideje. A pelenka méret besorolása: 5. A csomag 28 db-os.

HUGGIES Elite Soft 5 (28 db) pelenka főbb paraméterei

  • A kényelmes HUGGIES pelenka a babaápolás egyik nélkülözhetetlen kelléke lehet
  • Huggies Elite Soft típusú
  • Méret: 5
  • HUGGIES Elite Soft 5 (28 db) főbb tulajdonsága: nedvességfelsz. csatornák, nedvességjelző, dupla nedvszívó réteg, hipoallergén, pelenkakiütés elleni védelem és parfümmentes
  • A kiszerelés 28 db pelust tartalmaz
  • Min. súlyhatár: 12 kg
  • Max. súlyhatár: 22 kg

A pelenka további fontosabb jellemzői

Parfümöt vagy illatanyagokat nem tartalmaz, ezáltal nem irritálja a pici bőrét. A megbízható HUGGIES Elite Soft 5 (28 db) pelenka nem tartalmaz egyetlen allergént sem, ezért remek választás allergiás kisgyermekek számára. A nedvességfelszívó csatorna gyorsan magába szívja a nedvességet. Speciálisan úgy fejlesztették ki, hogy megelőzze a kisebesedést. Dupla nedvszívó rétege gondoskodik róla, hogy a baba bőre teljesen száraz maradjon.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 28 db

Méret

Méret 5

Gyermek súlya

Gyermek min. súlya 12 kg
Gyermek max. súlya 22 kg

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nedvességfelszívó csatornák, Nedvességjelző, Dupla nedvszívó réteg, Hipoallergén, Pelenkakiütés elleni védelem, Parfümmentes

Sorozat szerint

Sorozat szerint Huggies Elite Soft

Típus

Típus Hagyományos pelenka
Kód:  PLN441
Termékszám:  5029053547794

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15