Oldal frissítése

HOMEDICS bőrkeményedés eltávolító ELM-PED600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOMEDICS bőrkeményedés eltávolító ELM-PED600

A top minőségű bőrkeményedés eltávolító puha és sima lábakat biztosít a használói számára. Az ELM-PED600 forgótárcsával felszerelt, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket két sebességben. Az egyes sebességfokozatot érzékeny bőrre, a kettes sebességfokozatot az enyhén, vagy fokozottan kérges bőrre ajánlott használni. Síma lábai biztosan mindenkit elvarázsolnak majd. A készülék teljesítményét négy AA elem biztosítja.

  • Az ELM-PED600 a szupermodell, Elle MecPherson "The Body" című sorozatának egyik kiváló terméke. A modell többek között számos karitatív szervezet nagykövete és aktívan részt vesz a Homedics márka termékeinek fejlesztésében is.

Legfontosabb jellemzői

  • Forgótárcsa
  • Két sebességfokozat
  • Hat tartalék csiszolólap
  • Polírozó korong a tökéletesítéshez
 
Kód:  HOMOK012
Termékszám:  ELM-PED600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15