Oldal frissítése

HOLIKA HOLIKA Good Cera Foaming Wash 160ml

Szuper ár
5 890 Ft

HOLIKA HOLIKA Good Cera Foaming Wash 160ml

HOLIKA A HOLIKA Good Cera Foaming Wash gyengéd arcmosó hab. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, hidratál, frissít és nyugtat . Ceramidokat is tartalmaz, amelyek erősítik a bőr védőgátját és védenek a kiszáradástól, ezen kívül Bacillus Ferment enzimet is, mely az elhalt hámsejteket hámlasztja gyengéden és shea vajat is. Táplál és regenerál. Legvégül pedig az allantoin tartalma enyhíti az irritációt és megnyugtatja a bőrt. A HOLIKA A HOLIKA Good Cera Foaming Wash minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a száraz és érzékeny bőrt is.

HOLIKA HOLIKA Good Cera habzó mosószer 160 ml

A HOLIKA HOLIKA Good Cera Foaming Wash legfontosabb jellemzői

  • Gyengéd arclemosó hab
  • Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről, hidratál, frissít és nyugtat
  • Ceramidokat, Bacillus Ferment enzimet, sheavajat és allantoint tartalmaz
  • A HOLIKA HOLIKA Good Cera Foaming Wash minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a száraz és érzékeny bőrt is

Összetétel

Aqua, 1,2-Hexanediol, Nátrium-metil-kokozil-turát, Kálium-kokoil-glicinát, Glycerin, Kálium-kokoát, Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride Ceramid AP, Ceramid EOP, Ceramid NP, Gliceril-amidometil-metakrilát/sztearil-metakrilát kopolimer, Butylene Glycol, Alteromonas Ferment kivonat, Propylene Glycol, Bacillus Ferment, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Sztearinsav, Fitoszteril/Isosztearil/metil/sztearil/Behenil-dimer-dilinoleát, Hidrogénezett polidecén, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20, Gliceril-citrát/Laktát/Linoleát/Oleát, Hidroxipropil-biszpálmitamid MEA, Glikoszfingolipidek, Meadowfoam Estolide, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Etilhexil-izononanoát, Dipropylene Glycol, Lavandula Angustifolia (levendula) olaj, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Cymbopogon Citratus levélolaj, Pelargonium Graveolens olaj, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Pogostemon Cablin olaj, Santalum Album (szantálfa) olaj, Chamomilla Recutita (Matricaria) virágolaj, Citric Acid, Allantoin, Disodium EDTA Etilhexilglicerin.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Koreai kozmetikumok

Típus

Termék típusa Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 160 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSPL4831
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8806334369514

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05