Oldal frissítése

HiPP Babysanft Ultra Sensitive nedves törlőkendő 50 db

4,9 10 értékelés
1 390 Ft

HiPP Babysanft Ultra Sensitive nedves törlőkendő 50 db

Gyengéd nedves törlőkendőt keresel érzékeny bőrű gyermeked számára? A HiPP Babysanft Ultra Sensitive a megfelelő választás számodra. Nagyon puha, higiénikus törlőkendő, amely parfümmentes tejet tartalmaz. Az érzékeny bőr tisztítására került kifejlesztésre. Az allergia esélyének minimalizálására speciálisan kifejlesztett termék, érzékeny, atópiás dermatitisre hajlamos bőrre. A HiPP Babysanft higiénikus nedves törlőkendő különleges textúrájának köszönhetően teljesen oldódik a vízben, így biztonságosan leöblíthető. Természetes, biológiailag lebomló anyagokból készült. Külső használatra készült. 

Az allergia esélyének minimalizálására speciálisan kifejlesztetve

  • Paraffin nélkül
  • Alkohol nélkül
  • Szappan nélkül
  • Színezékek nélkül
  • Fenoxietanol nélkül
  • pH semleges
  • Klórmentes
  • Búzafehérje nélkül
  • Állati eredetű összetevők nélkül

Hipp Babysanft illatanyagok nélkül

A nedves törlőkendő nagy népszerűségnek örvend, és rendkívül praktikus, főleg, amikor nem vagy otthon. Alkalmas kéz és arc tisztítására is. Ajánlott a tartósítószer- és illatanyagmentes törlőkendő használata. A pelenka által fedett, érzékeny területek tisztítására is ajánlott. Ezeknek az elvárásoknak megfelel a HiPP Babysanft UltrA Sensitive higiénikus nedves törlőkendő. 

Összetétel

Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Allantoin, Sodium Citrate, Citric Acid, Caprylyl / Capryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Socium Benzoate

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Alkoholmentes, Semleges pH-jú

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Darabszám

Darabszám 50 db

Illatanyag

Illat Illatmentes

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny bőrre alkalmas
Kód:  BABY5707
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4062300267619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05