Oldal frissítése

HiPP Babysanft Habfürdő Kachna 250 ml

4,7 35 értékelés
3 090 Ft

HiPP Babysanft Habfürdő Kachna 250 ml

Ahogy a baba növekszik, egy napon szeretne valami újat a kádban a tiszta vízen és az úszó játékokon kívül. Lepje meg babáját egy örömteli lubickolással a kipróbált Babysanft habfürdőben! Kifejlesztésekor figyelmebe vették az allergia lehetőségének minimalizálását, ezért nem tartalmaz ásványi és illóolajokat vagy parabéneket. A termék kémhatása semlege. Ez a vonzó kacsa formájú, 250 ml-es flakonban kapható, kellemesen illatos habfürdő kíméletesen táplálja bőrét fürdés közben, és nem csípi a szemet.



Összetétel

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Citric Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Parfum.

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Típus

Bőrtípus Baba, Gyerek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Glutamate, Glycerin, Citric Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Parfum.'>
Kód:  DKO034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  40623795
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05