Oldal frissítése

HiPP Babysanft gyengéd babasampon 200 ml

4,8 19 értékelés
2 190 Ft

HiPP Babysanft gyengéd babasampon 200 ml


A gyengéd baba sampon természetes bio mandulaolajjal gondoskodik a baba fejbőréről és hajáról, mely semelyesen fénylő, könnyen kifésülhető lesz. A legjobbat szeretné gyermeke számára? A gyengéd Babysanft sampon nem tartalmaz ártalmas vagy irritáló anyagokat, amelyek károsíthatják a csecsemők érzékeny bőrét. A finom sampon nem csípi a szemet, így a fürdés könnyek nélkül történhet meg. Legyen a fürdést szórakozás, melyet Ön és kisbabája is egyformán várnak!

A sampon természetes mandulaolajat tartalmaz, mely gondosan ápolja, táplálja és hidratálja a fejbőrt és a finom hajat. Nem tartalmaz illatanyagokat, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak, esszenciális vagy ásványi olajokat, szappant, parabéneket, PEG emulgeálószereket, tartósítószereket vagy állati összetevőket. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és pH-bőrsemleges. Továbbá a termék vegánoknak is alkalmas.  A mandulaolaj gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása segíti a baba fején fellépő bőrirritáció gyógyulását. A sampont nem szükséges leöblíteni. Az összetevők ápolják a baba haját és megvédik azt a következő mosásig. Kényeztesse kisbabáját ezzel a kellemes illatú samponnal, amelyet az egész család használhat!
Hatóanyagok:

  • Mandulaolaj természetes minőségben - gyengéden ápolja, táplálja és hidratálja a baba bőrét és haját, tápláló, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.

Bőr típusa:
Érzékeny bőrű gyermekeknek.
Alkalmazás:
Alkalmazza nedves fejbőrre. Nem szükséges leöblíteni a sampont. 
Kiszerelés:
200 ml-es

Összetétel

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Anisate, Parfum.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Gyerek

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Termék típusa Sampon

Hatás

Hatás Hidratáló

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Típus

Bőrtípus Atópiás, Normál, Érzékeny (sensitive), Száraz, Baba, Gyerek

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Természetes összetétel, Kíméletes a szemhez, Hipoallergén, pH-semleges
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Anisate, Parfum.'>
Kód:  DKO025
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4062300420632
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05