Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HIMALAYA Teljes körű ápolás 75 ml

4,9 13 értékelés
1 530 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 530 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 380 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 230 Ft/db

HIMALAYA Teljes körű ápolás 75 ml

A Himalaya Herbals fogkrém segítségével magabiztos lehet a mosolyod. Ez a fluortartalmú növényi fogkrém teljes körű gondoskodást biztosít a fogak és az ínyek számára, és 12 órás védelmet nyújt a káros baktériumok ellen. Az egyedülálló recept természetes antibakteriális hatású kivonatokkal dúsított. Ez a gránátalma kivonattal ellátott gyógynövényes keverékeltávolítja a fogak felületi foltjait és a lepedéket, az eredmény tiszta és fehér fogak. Egyedülálló összetételének köszönhetően hozzájárul az íny megerősítéséhez, hozzájárul a vérzés és a gyulladás megelőzéséhez. A Himalaya fogkrém alkalmas felnőttek és gyermekek számára 2 éves kortól. Add meg fogaidnak a legjobb természetes ápolást.

A Himalaya Herbals Teljes körű ápolás fogkrém (75 ml) főbb jellemzői

  • A fogkrém antibakteriális hatású nimba kivonatokat tartalmaz
  • Fluorid- és gránátalma-kivonatot is tartalmaz
  • A fogkrém 12 órás védelmet nyújt
  • A fogkrém eltávolítja a fogakról a felszíni foltokat
  • A gyógynövény készítmény erősíti az ínyt, megakadályozza a vérzést és a gyulladást
  • Növényi fogkrém felnőtteknek és 2 éves kortól gyermekeknek is megfelelő
  • A fogkrém térfogata 75 ml

Használat:
Használj fogkrémet minden étkezés után, legalább naponta kétszer. Ezután öblítsd ki a szádat langyos vízzel. A 6 év alatti gyermekeknek borsónyi mennyiségű fogkrémet kell használniuk, és fogaikat felnőtt felügyelete alatt kell mosniuk.

Összetétel:
Szorbit, Aqua, hidratált szilícium-dioxid, glicerin, szilícium-dioxid, nátrium-lauril-szulfát, aromák, xantán gumi, Titán-dioxid, nátrium-szacharin, mentol, nátrium-benzoát, Punica Granatum pericarp kivonat, Kálium-szorbát, kalcium-fluorid és Zanthoxylum Alatum,Gyümölcs Kivonat, Acaia Arabica szár kérge kivonat, Embelia Ribes gyümölcs kivonat, Azadirachta Indica kéregkivonat, Vitex Negundo kivonat, timol, citridsav, Salvador Persica szárkivonat, Acadia Farnesiana virág / szár kivonat, Acaia Catechu kéregpor, Moson Elengi virágkivonat, Limonén

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB642
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8901138825577

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15