Oldal frissítése

HG Szilikongitt-eltávolító, 100 ml

4,1 11 értékelés
4 990 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 770 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 4 660 Ft/db

HG Szilikongitt-eltávolító, 100 ml

A HG szilikon tömítőanyag eltávolító nagyszerű a szilikon tömítőanyag és a régi megszáradt ragasztóanyag nagyon egyszerű eltávolításához különböző felületekről. Rozsdamentes acél, zománc, üveg, műanyag, kerámialapok, mázas csempék, természetes kő és hasonló felületek kezelésére alkalmas. Nem károsítja az anyagokat, és nagyon gyorsan hat, 15 percen belül elkezd hatni. A termék könnyen felvihető a csomagban található ecsettel és spatulával.

A HG szilikon tömítőanyag eltávolító fő jellemzői

  • Nagyon hatékony HG tisztítószer még a legkeményebb anyag számára is
  • Könnyen és hatékonyan távolítja el a szilikon tömítőanyagot
  • Alkalmas különböző felületekhez, mint például rozsdamentes acél, zománc, üveg, műanyag, kerámia, mázas csempe vagy természetes kő
  • Nem károsítja az anyagokat
  • HG tisztítószer 15 percen belül működik
  • A csomagban kapsz egy ecsetet és egy spatulát a könnyű felhordáshoz

Használat:br>Egy késsel vágd le a tömítőanyagot a lehető legközelebb a felülethez. Óvatosan takard le a nem eltávolítandó tömítőanyagot szalaggal. Vidd fel a terméket vastag rétegben a mellékelt ecsettel. Hagyd hatni 15 percig. Ezután távolítsd el a maradék tömítőanyagot a mellékelt speciális spatulával. Ha ez nem megy könnyen, hosszabbítsd meg a cselekvés időtartamát. Ezután tisztítsd meg a felületet vízzel és egy tiszta ruhával, hogy eltávolítsd a maradványokat.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  CIS728
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577014582
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20