Oldal frissítése

HG szagtalanító 500 ml

4,4 11 értékelés
3 090 Ft

HG szagtalanító 500 ml

A HG szagtalanítót kifejezetten a kellemetlen szagok biológiai úton történő eltávolítására fejlesztették ki. A természetes enzimekkel és mikrobákkal felszívja a kellemetlen szagokat, és hatékonyan megakadályozza azok újbóli kialakulását. Jól megbirkózik a vizelet, ürülék, hányás, háziállatok, nikotin, gyümölcs vagy zöldség szagával, valamint szinte minden nedvszívó felület szagával. Egyedi segítő minden otthonba.

A HG Szagtalanító fő jellemzői

  • Nagyon hatékony szagtalanító HG tisztítószer
  • Biológiai úton, természetes enzimek és mikrobák segítségével eltávolítja a kellemetlen szagokat
  • Tökéletesen elnyeli a vizelet, ürülék, hányás, háziállatok, nikotin, gyümölcs vagy zöldség szagát

Használat:
A lehető leghamarabb távolítsd el a szennyeződés okát. Ezután fújd be HG szagtalanítóval az eltávolítatlan maradékot. Fontos, hogy a terméket a szag forrására alkalmazd, hogy a kellemetlen szagot teljesen megszüntesd. A szag forrása a porozitástól függően 20 perc vagy néhány óra elteltével eltűnik. A szag megszűnik, amint a kezelt területek ismét megszáradnak.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  CIS706
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577014421
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20