Oldal frissítése

HG polírozó fémekhez 250 ml

4,5 2 értékelés
2 390 Ft

HG polírozó fémekhez 250 ml

Könnyítsd meg konyhai pultjaid és edényeid tisztítását a hatékony HG polírozószerrel fémekhez. Ez a termék ideális választás rozsdamentes acélfelületek, edények, konyhai eszközök, alumínium edények, kemény műanyag felületek, krómozott csapok, vízforralók és elektromos főzőlapok ápolására. A termék kíméletes csiszoló hatással rendelkezik, így kíméletesen eltávolít minden szennyeződést és megakadályozza a felületek oxidációját. A HG polírozó fémek számára tökéletesen tiszta és káprázatos fényt hagy maga után.

A HG polírozó fémekhez legfontosabb jellemzői

  • Megkönnyíti a konyhai takarítást
  • Ideális választás rozsdamentes acélfelületek, edények, konyhai eszközök, alumínium edények, kemény műanyag felületek, krómozott csapok, vízforralók és elektromos főzőlapok ápolására
  • A HG polírozószer fémekhez, finom csiszoló hatású
  • Játszva eltávolít minden szennyeződést
  • Megakadályozza a felületek oxidációját
  • A HG polírozó fémek számára tökéletesen tiszta és káprázatos fényt hagy maga után

Használat:
Vigyél fel egy keveset a termékből egy nedves ruhával a kívánt felületre, és alaposan oszlasd el. Ezután töröld le a tisztítószert a felületről.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Tisztítószer típus Folyékony
Kód:  CIS1311
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577014445
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10