Oldal frissítése

HG Higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra, 500 ml

4,7 7 értékelés
1 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 700 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 620 Ft/db

HG Higiénikus toalett tisztító spray mindennapos használatra, 500 ml

A WC karbantartásakor nemcsak higiéniai szempontból fontos a WC-csésze tisztítása és fertőtlenítése, hanem a tartozékok és a környezet alapos tisztítása is. A gyorsan száradó HG Everyday Hygiene spray-vel a WC körüli tartozékokhoz könnyen tisztíthatod az ülőkét, az öblítőtartályt, az öblítőt, a WC-kagyló területét és annak külsejét, a mosdókagylót vagy az ajtókilincset. Egyszerűen fújd be, hagyd rajta és töröld le. A tisztítószer friss illata kiemeli a tökéletes higiénikus tisztítási eredményt. A WC-csésze rendszeres tisztításához használd aHG WC-higiéniai gélt. Erős szennyezés esetén, pl. a vízkő, jól fog szolgálni aHG Extra erős WC-tisztító.

A HG Everyday Hygiene Spray a WC körüli kiegészítőkhöz legfontosabb jellemzői

  • Hatékonyan tisztítja a WC-csésze körüli tartozékokat
  • HG Napi higiéniai spray a WC körüli kiegészítőkhöz friss illattal
  • A gyorsan száradó spray tisztítja az ülőkét, az öblítőtartályt, a WC-kagylót és az ajtókilincset.
  • Könnyen használható és kiváló eredményt nyújtó HG termék
  • Maximális higiéniai hatékonyság

Használat:Az elülső darabot fordítsd el negyed fordulatot. Fújd a HG Everyday Hygiene Spray-t közvetlenül a WC körüli tartozékok felületére, és hagyd rövid ideig hatni. Ezután töröld át a felületet WC-papírral vagy tiszta, száraz ruhával. Használat után fordítsd el a fúvókát egy negyed fordulattal (OFF).

Összetétel:Nem ionos felületaktív anyagok <5%, illatanyagok.

Biztonság:A palackot függőleges helyzetben szállítsd és tárold. H226 Gyúlékony folyadék és gőz. H319 Súlyos szemirritációt okoz. P101 Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P210 Védd a hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől - tilos a dohányzás. P233 Tartsd szorosan zárva a tartályt. P264 A kezelés után alaposan moss kezet. P305+351+338 SZEMKONTAKTUS ESETÉN: Óvatosan öblítsd vízzel néhány percig. Vedd ki a kontaktlencsét, ha az bent van, és ha könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Termék típusa

Termék típusa WC tisztító

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  CIS700
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577102715
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10