Oldal frissítése

HG Higiénikus pezsgőfürdő-tisztító, 1 l

5 4 értékelés
4 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 520 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 4 430 Ft/db

HG Higiénikus pezsgőfürdő-tisztító, 1 l

A pezsgőfürdő használata nem kívánt baktériumok elszaporodásához és szennyeződések felhalmozódásához vezet. Ezért rendszeresen tisztítani kell, hogy megfelelően működjön, és ne sérüljön meg. A HG Hygienic Hot Tub Cleaner hatékonyan eltávolítja a vízkő, a zsír és a szappan- vagy olajmaradványokat. Kifejezetten természetes összetevők alapján fejlesztették ki. A Whirlpool higiénikusan, biztonságosan és a belső rendszer vagy a környezet károsodásának kockázata nélkül tisztít. A HG Hygienic Hot Tub Cleaner rendszeres használatával a jacuzzi élettartama is hosszabb lesz.

A HG higiénikus pezsgőfürdőtisztító fő jellemzői

  • Nagyon hatékony HG pezsgőfürdőtisztító
  • Biztonságosan és higiénikusan távolítja el a felgyülemlett szennyeződéseket, vízkő, zsír, szappan- és olajmaradványokat
  • Nem károsítja a pezsgőfürdők belső rendszerét
  • A HG Higiénikus pezsgőfürdő-tisztító természetes összetevőket tartalmaz

Használat:Töltsd fel a pezsgőfürdőt meleg vízzel 5 cm-rel a legmagasabb víz- vagy légbuborék-nyílás felett. Önts 50-75 ml-t a termékből közvetlenül a pezsgőfürdőbe. Kapcsolja be a rendszert, és hagyja futni 15 percig. Ezután engedd le a vizet, és öblítsd le a pezsgőfürdőt tiszta vízzel. A szennyeződések felhalmozódásának megelőzése érdekében ismételje meg ezt a folyamatot 2-3 hetente, a pezsgőfürdő használatának gyakoriságától függően. A belső félautomata és teljesen automatikus tisztítórendszerrel ellátott pezsgőfürdők esetében töltsd fel a rendszert HG Higiénikus pezsgőfürdő-tisztítóval a pezsgőfürdő használati utasításának megfelelően.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fürdőszobába

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Funkciók

Funkciók Felületvédelem

Tulajdonságok

Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l
Kód:  CIS731
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577014506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15