Oldal frissítése

HG gél hulladéktisztító 1000 ml

4,3 3 értékelés
2 790 Ft

HG gél hulladéktisztító 1000 ml

A HG gél lefolyótisztító egyedülálló háztartási segédeszköz a szennyeződés eltávolításához. Alaposan és biztonságosan felszabadítja az áramlást a csövön keresztül. A rendkívül hatékony termék azonnal felhasználható, nem szükséges hígítani. Sűrű és szilárd állagú, és nem fröcsköl amikor a lefolyóba öntöd, így nem okoz kellemetlen foltokat és fröccsenéseket. Nagyon gyorsan és hatékonyan működik. Mindössze harminc perc múlva a lefolyó újra szabaddá válik. A HG Waste Gel Cleaner minden típusú szennyvízcsőhöz alkalmas, beleértve a műanyag csöveket is.

A HG gél lefolyótisztító fő jellemzői

  • Nagyon hatékony HG lefolyótisztító
  • Alaposan felszabadítja az áramlást a csövön keresztül
  • Nem fröccsen kiöntéskor
  • Biztonságosan működik és nem károsítja a műanyag lefolyócsöveket
  • A HG Gel Cleaner minden típusú szennyvízcsőhöz alkalmas
  • A termék közvetlenül, hígítás nélkül használható

Használat:Tölts 300 ml gél lefolyótisztítót a dugulást okozó lefolyóba. Hagyd állni 30 percig, majd öblítsd le alaposan vízzel. Tartós dugulás esetén, ha a szennyeződés nem folyik le, töltsd fel a mosogatót, illetve mosdót meleg vagy forró vízzel. Ezután adj hozzá 300 ml terméket, és hagyd állni egy éjszakán át. Másnap reggel öblítsd le vízzel.
Az ételmaradékok és a zsír miatt teljesen eltömődött hulladék a folyékony HG bio konyhai lefolyótisztítóval eltávolítható. A hajszálakkal eltömődött lefolyó esetén használd a HG hajszálakra specializálódott tisztítószerét.

Összetétel

Nem ionos és anionos felületaktív anyagok kevesebb mint 5 %, tartósítószer 2-brom-2-nitropropán-1,3-diol.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Lefolyóhoz

Típus

Tisztítószer típus Gél

Funkciók

Funkciók Lefolyó tisztító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális, Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 1 l
Kód:  CIS691
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711577268732
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10