Oldal frissítése

HERBADENT gyógynövényes fogínygél 25 g

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HERBADENT gyógynövényes fogínygél 25 g

A HERBADENT 25 g gyógynövényes fogíny gélt kifejezetten a fogíny, az érzékeny fogak és a szájnyálkahártya ápolására fejlesztették ki. Jelentős mértékben segít a gyulladásos tüneteken, az aftán és a kezdődő parodontózison, például a vérzésen, amely a fogínygyulladás első jele. A kezelés nélküli fogínygyulladás a fogak elvesztését is okozhatja. Ezt a gélt használhatod a kivehető fogpótlás vagy fogszabályozó okozta sérülések kezelésére is. Emellett ideális a szájüreg preventív jellegű egészségének megőrzéséhez is.

A HERBADENT gyógynövényes fogíny gél főbb jellemzői

  • HERBADENT gyógynövényes fogíny gél
  • Gondoskodik a fogíny, az érzékeny fogak és a szájüreg nyálkahártyájáról
  • Alkalmas a gyulladásos tünetekre és a paradontózis kialakulása esetén
  • A fogpótlás vagy fogszabályozó által kialakult zúzódások kezelésére használható
  • Kivonatok és illóolajok egyedülálló összetétele 7 gyógynövényből
  • A gél terhes nők és gyermekek számára is alkalmas

7 gyógynövény egyedi összetételével

A HERBADENT gyógynövényes fogíny gél előnye a 7 gyógynövényből álló klinikailag bizonyított összetétele. Ez a különleges és hagyományos összetétel remekel antibakteriális hatásával, amely a természet gyógyító erejével védi meg a szájüreg egészét. A kémiai színezékektől mentes összetételének hála várandós kismamáknak és gyermekeknek is alkalmas. Gondoskodj a fogaidról és őrizd meg a fogínyed egészségét a ragyogó mosoly érdekében.
Hatóanyagok:
A 7 gyógynövényből származó - repce, zsálya, pimpó, szegfűszeg, édeskömény, kamilla és menta - természetes kivonatok és illóolajok kombinációjának egyedülálló keverékével gél formájában.
Használat:
Használd a HERBADENT fogíny gélt minden este fogmosás után. Egy puha fogkefével vagy fogközi kefével vidd fel a fogínyre egyenletesen. Ezután ne öblítsd ki a szádat. A gél nem alkalmas a hagyományos fogkrém helyettesítésére.
Összetétel:
Aqua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.), Glycerin, PEG-32, Hydroxyethylcellulose, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Oil.,Foeniculum Vulgare Oil, Methylparaben, Propylparaben


Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Kismamáknak
Kód:  ZUB555
Termékszám:  8594021370706

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15