Oldal frissítése

HERBADENT Fresh Herbs gyógynövényes fogkrém 75 g

5 2 értékelés
3 390 Ft

HERBADENT Fresh Herbs gyógynövényes fogkrém 75 g

A fogaidat megfelelően ápoló fogkrém rendkívül fontos, így válassz olyat, amelyik leginkább kielégíti az egyedi igényeidet. A hatékony HERBADENT fogkrém jó választásnak bizonyul azok számára, akiknek érzékeny a foguk. Speciális összetevőinek hála, csökkenti a fogak érzékenységét, és jótékony hatással van a kellemetlen fájdalomra is. Elkerüli a súlyos ínygyulladást, amely akár fogvesztéshez vezethet. A fogszuvasodás miatt gyakran fogorvoshoz forduló emberek életét megkönnyíti a magasabb aminfluorid-arány, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. A fluorid segít megelőzni a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. A hatékony HERBADENT fogkrém térfogata je 75 ml. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a mennyei HERBADENT fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém HERBADENT Fresh Herbs gyógynövényes fogkrém 75 g ...

A nagyszerű HERBADENT Fresh Herbs gyógynövényes fogkrém 75 g fogkrém lényeges tulajdonságai

  • Az ízletes HERBADENT fogkrém használata csökkenti érzékeny fogak esetén az irritációt
  • Remek választás, ha szeretnéd a fogínyvérzést megelőzni
  • Összetételének köszönhetően megakadályozza a fogszuvasodást
  • Kellemes meglepetés a benne lévő fluorid
  • A készítmény űrtartalma 75 ml
  • A nagyszerű HERBADENT fogkrém használatával gyönyörű mosolyt és egészséges fogakat kapsz

Összetétel

Glicerin, Hydrated Silica, Aqua, PEG-32,  Perlit, Alcohol Denat., Agrimonia Eupatoria kivonat, Kamilla virágkivonat, Salvia Officinalis kivonat, Potentilla Erecta gyökérkivonat, Nátrium édesmandula-amphoacetát, Nátrium-kokoil-glutamát, Sodium Benzoate, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Foeniculum Vulgare gyümölcsolaj, Rebaudiosid A, Eugenol

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB1750
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594021372304

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15