Oldal frissítése

HERBADENT Forte gyógynövényes szájvíz 400 ml

4,8 10 értékelés
2 820 Ft

HERBADENT Forte gyógynövényes szájvíz 400 ml

Szeretnéd, hogy fogaid egészségesek és ápoltak legyenek? Ebben az esetben ez a megbízható HERBADENT Forte gyógynövényes szájvíz 400 ml biztosan tetszeni fog. Eltávolítja a lepedéket ott is, ahol a fogmosás nem, ráadásul a leheleted is friss és üde lesz. Ez a kitűnő HERBADENT Forte gyógynövényes szájvíz 400 ml szájvíz főleg az érzékeny fogak védelmére lett kifejlesztve. Küzd az ínygyulladás kialakulása és a fogszuvasodás ellen. Ez a nagyszerű HERBADENT szájvíz 400 ml-es űrtartalommal rendelkezik.

HERBADENT Forte gyógynövényes szájvíz 400 ml szájvíz fő jellemzői

  • Hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a fogakról, leheleted pedig friss és üde lesz
  • Érzékeny fogakhoz ajánlott
  • Hatékonyan küzd a fogszuvasodás és az ínygyulladás ellen
  • Ez a nagyszerű HERBADENT márkájú szájvíz 400 ml -es űrtartalommal rendelkezik
  • Mentolos ízesítés

Összetétel

Aqua, Alcohol Denat., Agrimonia Eupatoria kivonat, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis kivonat, Potentilla Erecta gyökérkivonat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Mentha Piperita Oil, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Foeniculum Vulgare gyümölcsolaj, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Eugenol, Limonene. Fluoridtartalom 450 ppm.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny fogakra, Fogszuvasodás ellen, Ínygyulladás ellen
Íz Mentolos

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  ZUB1743
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594021372281

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15