Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

HERBADENT CARE Csomag az egészséges szájért

4,0 1 értékelés

HERBADENT CARE Csomag az egészséges szájért

Mindig rettegsz, ha fogorvoshoz kell menned? A CARE megelőző szájápolási csomagnak köszönhetően nem kell félned a fúró hangjától. A szájüreg átfogó ápolását a speciális, ellenőrzött Herbadent készlet biztosítja. A készlet egy 100 g-os fluoridos, gyógynövényes fogkrémet, egy 400 ml-es gyógynövényes szájvizet, egy 25 gr-os gyógynövényes fogíny gélt és egy minőségi fogkefét tartalmaz.

A HERBADENT CARE kozmetikai készlet az egészséges szájápolásért legfontosabb jellemzői

  • A száj átfogó ápolását biztosítja
  • Herbadent kozmetikai csomag a száj egészségének preventív jellegű ápolásához
  • A készlet flouridos gyógynövényes fogkrémet, egy 400 ml-es gyógynövényes szájvizet illetve gyógynövényes fogíny gélt tartalmaz
    A készlet része egy minőségi fogkefe is
  • Többé nem kell félned, ha fogorvoshoz mész
  • A termékek egy egyedülálló, 7 gyógynövényből álló, klinikailag ellenőrzött kivonatot tartalmaznak 
  • Nem tartalmaz vegyi színezéket és cukrot
  • Ajándéknak is alkalmas
  • A CARE dentálhigiéniai csomagban található termékek természetesen gluténmentesek

Egyedi növényi kivonatot tartalmaz

A Herbadent fogápoló készlet alapját egy 7 gyógynövényből álló - repce, zsálya, pimpó, szegfűszeg, édeskömény, kamilla és menta - klinikailag ellenőrzött kivonat adja, amely nemcsak a fogakat ápolja, hanem az ínyre is jótékony hatással van. A Herbadent növényi fogíny gél optimális a fogíny és a szájüreg mindennapos ápolásához. A Herbadent szájvíz teszi teljessé az átfogó szájápolást, ugyanis fertőtleníti a szájüreget és frissíti a leheletet. A HERBADENT CARE szájápolási csomag minden terméke természetesen gluténmentes, nemtartalmaz vegyi színezéket vagy cukrot.

Még érzékeny fogínyre is használható

A csomag egy kiváló minőségű sörtékkel rendelkező, lekerekített végű felnőtt fogkefét is tartalmaz, amely fokozott fogíny-érzékenység esetén is alkalmas.

A Herbadent fogkrém összetétele:
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua purificata, PEG-32 , Herbadent herbal Extract (Alcohol denat., Salicylic acid, Agrimonia eupatoria ext., Chamomilla recutita ext., Salvia officinalis ext., Potentilla erecta ext), Sodium benzoate, Sodium sweetalmondamphoacetate, , Eugenia caryophyllus oil, Mentha piperita oil, Hydroxyethylcellulose, Sodium fluoride, Foeniculum vulgare oil, Sodium saccharin

A szájvíz összetétele:
Aqua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.), PEG-40, Hydrogenated Castol Oil, Potassium Sorbate, Boric Acid, Mentha Piperita Oil, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Sodium Saccharin

A Herbadent fogíny gél összetétele:
Aqua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.), Glycerin, PEG-32, Hydroxyethylcellulose, Mentha Piperita Oil, Eugenia Caryophyllus Oil., Foeniculum Vulgare Oil, Methylparaben, Propylparaben

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem, Természetes

A készlet tartalma

A készlet tartalma Fogkrém, Fogkefe, Szájvíz, Ínyzselé
Kód:  KSPZ0073
Termékszám:  8594021371055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20