Oldal frissítése

HENNAPLUS Természetes hajfesték férfiaknak SÖTÉTBARNA, 80 ml

2,2 4 értékelés
4 290 Ft

HENNAPLUS Természetes hajfesték férfiaknak SÖTÉTBARNA, 80 ml

Az intenzív és élénk hajszín eléréséhez többé nem kell vegyszereket használnod. A HENNAPLUS hajfesték a bizonyíték erre. Ez egy 100%-ban természetes termék,amely nemcsak gyönyörűen színezi a hajat, hanem táplálja is. Gyógynövénykivonattal dúsítva, amely regenerálja a hajat. Ezenkívül kellemes illata van, ez a friss illat pedig fürtjeidet is átjárja. A hajfesték színe akár 6 hétig is tart, és az ősz hajszálak 100%-át elfedi. A HENNAPLUS teljesen mentes az olyan káros anyagoktól, mint a parabének, mesterséges illatanyagok, ftalátok, pézsma és más anyagok.

A HENNAPLUS természetes hajfesték férfiaknak legfontosabb jellemzői SÖTÉTBARNA, 80 ml

  • Intenzív és tartós hajszín férfiaknak
  • Fényt ad a hajnak, regenerálja és erősíti azt.
  • HENNAPLUS növényi kivonatokkal
  • Könnyű alkalmazás
  • A szín több, mint 6 hétig tart
  • Az ősz hajszálak 100%-át elfedi
  • A HENNAPLUS hajfesték kellemes illata illatosítja a hajat
  • Káros anyagoktól mentes

Összetétel

Krém INCI: Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Cocamide MEA, Etanolamin, Toluol-2,5-diamin-szulfát, Poliszilikon-18 cetil-foszfát, Carbomer, Betaine, Nátrium-szulfit, Parfüm (Fragrance), Resorcinol, Dipropylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, PEG-40 ricinusolaj, Dinátrium-koko-amphodiacetát, Mica, Hidrolizált búzafehérje, CI77891/Titanium Dioxide, m-Aminofenol, Glicerin, Bisabolol, Nátrium-klorid, Trinátrium HEDTA, Boswellia Serrata Gum, 2,4-Diaminofenoxietanol HCl, Nátrium benzoát, Panax Ginseng (gyökér) kivonat*, Rosmarinus Officinalis (rozmaringlevél) kivonat*, Humulus Lupulus (komlóvirág) kivonat*, Chamomilla Recutita (Matricaria virág) kivonat*, Melissa Officinalis (levél) kivonat*, Camellia Sinensis (levél) kivonat*, Aspalathus Linearis levélkivonat*, Cassia Angustifolia (levél) kivonat*. INCI aktivátor: Aqua (Water), Hidrogén-peroxid, Ceteth-2, Ceteareth-6, Steareth-20, Cetearil-alkohol, Lauril-pirrolidon, Tetrasodium-etidronát, Salicylic Acid, EDTA, Foszforsav. * tanúsított bio

Paraméterek

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Tartós
Tulajdonságok és összetétel Ammónia mentes

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Haj típusa

Haj típusa Normál
Kód:  KSVL6267
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710267400049

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10