Oldal frissítése

HELLO COCO TEETH WHTENING KIT

3,0 4 értékelés

HELLO COCO TEETH WHTENING KIT

Meg akarja szabadulni a fogak csúnya foltjaitól, amelyeket kávéfogyasztás vagy dohányzás okozott? Aztán ott van a Hello Coco fogfehérítő lámpa, amely hatékonyan eltávolítja az összes fogfoltot, és néhány perc használat alatt láthatóan fehérebb fogakat biztosít Önnek. A Hello Coco lámpa „hideg kék fény” technológiát használ, amely aktiválja a Hello Coco gél maximális fehérítő hatását, amelyet a készülék bekapcsolása előtt felvisz a fogak felületére. A fény fehérítő gélt fehérít és 40 ° C-ra melegíti, ami jelentősen növeli hatékonyságát. A fogak fehérítésére szolgáló LED-fény otthoni használata teljesen biztonságos és fájdalommentes, nem áll fenn a fogak vagy a zománc károsodásának veszélye. A Hello Coco lámpa USB-kábellel csatlakoztatható mobiltelefonhoz vagy asztali számítógéphez.

A Hello Coco fogfehérítő készlet főbb jellemzői

  • HELLO COCO lámpa a gyors és hatékony fogfehérítéshez
  • Eltávolítja a foltokat a kávéból, borból, teából vagy cigarettaból
  • Automatikus kikapcsolás 16 perc elteltével
  • Fehérítés "hideg kék fény" technológiával
  • A HELLO COCO lámpa csatlakoztatható mobiltelefonhoz (Android és iOS)
  • A fogfehérítő készlet nem károsítja a fogakat vagy a zománcot
  • Könnyen használható bármikor, bárhol

Könnyű fogfehérítés otthon kényelme érdekében

A Hello Coco fogfehérítő készlet használata nagyon egyszerű. Vigyen fel egy vékony réteg gélt a tisztított fogak elejére Hello Coco fehérítő tollal. Tegye a LED-fényt a szájába, CONNECT az okostelefonhoz, kapcsolja be és hagyja, hogy működjön. A készülék 16 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Ezen idő eltelte után a fehérítő hatás maximális lesz, és ezzel egyidejűleg biztosított a fogak biztonságos használata. Ezután csak távolítsa el a lámpát, mossa le vízzel, és öblítse le a száját.

Csomag tartalma:
1 × szájdarab, 24 okostelefon által táplált LED-del
3 × fehérítő toll fehérítő géllel
3 × adapter (iOS, Android, USB-C) a számítógéphez vagy okostelefonhoz történő csatlakoztatáshoz
1 × fogak fehérségi skála a hatékonyság mérésére

Kód:  HECBZ057
Termékszám:  8588007594057

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05