Oldal frissítése

HELLO COCO PAP TEETH WHITETING STRIPS

3,9 16 értékelés
9 390 Ft

HELLO COCO PAP TEETH WHITETING STRIPS

Fehér fogakra vágysz? A Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips segítségével kényelmesen, otthon fehérítheted fogaidat és megszabadulhatsz a csúnya foltoktól. A csomagban 28 csíkot találsz, amelyek 14 kezelésre elegendőek. Nem kell aggódnod a káros peroxid miatt, mert a Hello Coco kifejlesztette a PAP+ csíkokat, amelyek a fogakban természetesen megtalálható hidroxiapatit szintetikus változatát tartalmazzák. Ez azt jelenti, hogy nincsenek mellékhatások, és fehér fogaid lehetnek fájdalom és érzékenység nélkül. Ezen kívül a Pap fogfehérítő csíkok egy erős deszenzibilizáló összetevőt is tartalmaznak, amely segít csökkenteni a már meglévő fogérzékenységet. 

A Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips legfontosabb jellemzői

  • 28 csík a csomagban
  • Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips fehéríti a fogakat az otthon kényelmében
  • A PAP+-nak köszönhetően nincsenek mellékhatások
  • A Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips segít csökkenteni a fogak érzékenységét

Hogyan kell használni a Pap Teeth Whiteting Strips fogfehérítő csíkokat? 

Először is, szárítsd meg a fogaid, majd ragassz egy hosszú csíkot a Pap Teeth Whiteting Strips csíkok közül felső fogakra. Nyomd le erősen a csíkot, és rögzítsd a fogak hátulján. Ismételd meg az egész folyamatot egy kis csíkkal az alsó fogakon. Hagyd rajtuk 30 percig a Hello Coco Pap Teeth Whiteting Strips csíkokat, majd távolítsd el azokat. Végül öblítsd ki a szád vízzel. 


Kód:  HECBZ194
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007594194

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15