Oldal frissítése

HELLO COCO PAP PRO TEETH WHITENING LED KIT

3,5 4 értékelés
26 490 Ft

HELLO COCO PAP PRO TEETH WHITENING LED KIT

Szeretnél gyorsan megszabadulni a kávéfogyasztás vagy a dohányzás okozta csúnya foltoktól a fogaidon? Akkor itt van számodra ez a Hello Coco fogfehérítő lámpa, amely hatékonyan eltávolít minden foltot, és néhány perc használat után láthatóan fehérebb fogakat biztosít. A vezeték nélküli PAP Pro Teeth Whitening LED Kit a legerősebb fogfehérítő készlet, mivel kék és vörös fény kombinációján alapuló technológiát használ. A hideg kék fény oxigénnel látja el és felmelegíti az alkalmazott fehérítő gélt, így jelentősen növeli annak hatékonyságát. Ezenkívül a vörös fény fontos ásványi anyagokat, például hidroxilapatitot juttat a fogakba.A Hello Coco LED-fény otthoni használata a fogfehérítéshez teljesen biztonságos és fájdalommentes, nem áll fenn a fogak vagy a fogzománc károsodásának veszélye. 

A Hello Coco PAP PRO Teeth Whitening LED Kit legfontosabb jellemzői

  • PAP Pro Teeth Whitening LED készlet a gyors és hatékony fogfehérítéshez
  • Eltávolítja a kávé, bor, tea vagy cigaretta okozta foltokat
  • Automatikus kikapcsolás 15 perc után
  • Fehérítés a "kék és vörös fényt" kombináló technológiával
  • A HELLO COCO lámpa nem károsítja a fogakat és a fogzománcot
  • A PAP Pro Teeth Whitening Kit vezeték nélküli
  • Bármikor és bárhol könnyen használható

Egyszerű fogfehérítés az otthon kényelmében

A Hello Coco PAP Pro Teeth Whitening készlet használata nagyon egyszerű. Vigyél fel egy vékony réteg gélt a megtisztított fogak elülső részére a Hello Coco fogfehérítő tollal. Helyezd a LED-es fogsínt a szádba, és hagyd dolgozni. A készülék 15 perc után automatikusan kikapcsol. Ezen idő alatt maximális fehérítő hatás érhető el, miközben a fogak biztonsága garantált. Ezután csak vedd ki a LED-es fogsínt, mosd le vízzel és öblítsd ki a szádat. Ha lemerült, a Hello Coco PAP Pro Teeth Whitening készüléket USB-töltővel kell újratölteni. 

Csomag tartalma:  
1 fogsín 32 LED-del
3 fehérítő toll fehérítő géllel
1 USB töltő
1 fogfehérségi skála a hatékonyság mérésére
1 elegáns utazótáska
1 kézikönyv


Kód:  HECBZ200
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HC4200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15