Oldal frissítése

HELLO COCO PAP Fehérítő toll

4 390 Ft

HELLO COCO PAP Fehérítő toll

A HELLO COCO PAP hordozható fogfehérítő toll a fogak fokozatos fehérítésére szolgál a ragyogó mosoly elérése érdekében. A PAP összetevő a peroxid biztonságos alternatívája, negatív mellékhatások nélkül. Nemcsak otthon, hanem útközben is sikeresen fehérítheted fogaidat. A HELLO COCO PAP fogfehérítő tollat úgy tervezték, hogy fájdalom és érzékenység nélkül fehérítse a fogakat.

A HELLO COCO PAP fehérítő toll legfontosabb jellemzői

  • Fokozatos fogfehérítés a ragyogó mosoly eléréséhez
  • A PAP összetevő a peroxid biztonságos alternatívája
  • HELLO COCO PAP fogfehérítő toll a fogak otthoni és útközbeni fehérítéséhez
  • Fájdalom és fogérzékenység nélkül fehérít

Hogyan kell használni a tollat?
A fogfehérítés előtt alaposan moss fogat fogkrémmel. Távolítsd el a kupakot, és kattints a toll végén lévő gombra, amíg a fehérítő gél ki nem jön (az első használatnál néhány kattintásig eltarthat). Mosolyogj, és vigyél fel egy vékony réteg gélt a fogaidra. Várj 30 másodpercet, mielőtt becsuknád a szádat, és hagyd a gélt 10-30 percig hatni. A fogfehérítés után öblítsd ki a szádat vízzel. A fogfehérítés után egy órán át ne egyél vagy igyál. Használd naponta egyszer 14 napon át.

Összetétel

Aqua, Glicerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid, Hidroxilapatit, Carbomer, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj, Menthol, Xylitol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum magolaj, Vaccinium Macrocarpon (áfonya) magolaj, Mica, Nátrium-hidroxid, Mentha Piperita (borsmenta) olaj, Kálium-citrát.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  HECBZ262
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  294

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05