Oldal frissítése

HELLO COCO - friss menta, 60g

4,5 2 értékelés
3 890 Ft

HELLO COCO - friss menta, 60g

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A kiváló Hello Coco fogkrém alkalmas az érzékeny fogakkal rendelkező emberek számára. A hatékony formulának hála, a fogak érzékenysége és a fájdalom mértéke is csökken. A fogszuvasodásra hajlamos egyének értékelni fogják, hogy magasabb az aminfluorid tartalma, amely elpusztítja a baktériumok egy részét, és ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A hozzáadott fluorid véd a fogszuvasodástól. A fogkrém mindennapos használata megőrzi fogaid és ínyed egészségét. Népszerű a vásárlók körében, mert nem találhatók benne szulfátok. A remek Hello Coco fogkrém térfogata je 60 ml. A mennyei gyümölcsös íznek köszönhetően a fogmosás lesz a napi higiénia fénypontja. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a mennyei Hello Coco fogkrém használatát egy megfelelően kiválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém HELLO COCO - friss menta, 60g ...
Fogkrém HELLO COCO - friss menta, 60g ...

A szuper HELLO COCO - friss menta, 60g fogkrém leglényegesebb tulajdonságai

  • A kíméletes Hello Coco fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • Hatékonyan véd a fogszuvasodástól az összetételének köszönhetően
  • Előnye a benne lévő fluorid
  • Szulfátmentes készítmény
  • A készítmény térfogata 60 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém gyümölcsös íze
  • A hatékony Hello Coco fogkrém egészséges fogakat és ragyogó mosolyt biztosít

Összetétel

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glicerin, Íz (aroma), Dinátrium-foszfát, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, cink-laktát, Metil-diizopropil-propionamid, Benzoic Acid. Tartalmaz: Nátrium-fluorid 0,243% W/W (ekv. 1100 ppm f. )

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 60 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1891
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007594323

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20