Oldal frissítése

HELLO COCO - barack tea, 60g

4,5 2 értékelés
3 790 Ft

HELLO COCO - barack tea, 60g

A fogkrém és a fogkefe használata a reggeli és esti rutin része. Nézz körül, és keress olyan termékeket, amelyik megfelelnek az igényeidnek. A nagyszerű Hello Coco fogkrém javítja az érzékeny fogú emberek életét. Hatékony formulájának köszönhetően csökkenti a fogak érzékenységét és enyhíti a kellemetlen fájdalmat. A fogszuvasodás miatt gyakran fogorvoshoz forduló emberek életét megkönnyíti a magasabb aminfluorid-arány, amely elpusztítja a baktériumok egy részét, és ezáltal csökkenti a fogszuvasodást. A fluorid segít megelőzni a fogszuvasodást. A fogkrém mindennapos használatával egészséges lesz az ínyed és a fogaid. Kétségtelenül örömmel fogod hallani, hogy teljesen szulfátmentes. A remek Hello Coco fogkrém térfogata činí 60 ml. A príma gyümölcsös íznek köszönhetően a fogmosás mindenki számára kedvenc tevékenységgé válik. Ahhoz, hogy szép, fehér fogaid és egészséges, ragyogó mosolyod legyen, ajánlott kipróbálni a remek Hello Coco fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém HELLO COCO - barack tea, 60g ...
Fogkrém HELLO COCO - barack tea, 60g ...

A nagyszerű HELLO COCO - barack tea, 60g fogkrém figyelemre méltó paraméterei

  • A hatékony Hello Coco fogkrém érzékeny fogakra tervezték, csökkenti az irritáció
  • Minimális a fogszuvasodás kockázata a fogkrém összetételének köszönhetően
  • Elégedett leszel a fluoriddal
  • Nincs benne szulfát
  • A fogkrém űrtartalma 60 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém gyümölcsös íze
  • A finom Hello Coco fogkrém hosszú ideig friss leheletet biztosít

Összetétel

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glicerin, Íz (aroma), Dinátrium-foszfát, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sucralose, Menthol, Sodium Fluoride, Sodium Gluconate, Pentylene Glycol, cink-laktát, Metil-diizopropil-propionamid, Benzoic Acid. Tartalmaz: Nátrium-fluorid 0,243% W/W (ekv. 1100 ppm f. )

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem, Fluoriddal, Szulfátmentes

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 60 ml
Íz Gyümölcsös
Kód:  ZUB1889
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588007594309

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05