Oldal frissítése

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy Black 01 (6,9 ml)

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy Black 01 (6,9 ml)

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Sexy


A Mascara Lash Queen Sexy szempillaspirál készen áll arra, hogy szuper push-up hatásával kihangsúlyozza minden nő szemét, aki szeretné hogy sminkje hibátlan legyen. A festék tökéletes fekete textúrája megfesti és egyedivé teszi a szempillákat. Az egyes szempillákat külön-külön áthúzhatod a spirál segítségével. Az egyedi és különleges kefének köszönhetően, amely tökéletesen forog, a szempillák nem tapadnak vagy csomósodnak össze. Kényeztesd magad egy érzéki sminkkel, amely kihangsúlyozza szemeid szépségét!

  

A titokzatos és érzéki smink  rabul ejti a férfiakat, és csábító megjelenést kölcsönöz viselőjének.  A szempillaspirált egy fekete csipkemintás tokba helyezték, amely szintén arra utal, hogy egy nő képes megigézni a férfiakat csupán a tekintetével. Szerezd be a HELENA RUBINSTEIN szempillaspirált, amely szemeidnek mindig csábos és királynői megjelenést varázsol!
Alkalmazása:
Finom és alapos mozdulatokkal vidd fel a festéket a szempillákra.
Színárnyalat:
Black 01
 


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0163b
Termékszám:  3605521291042

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10