Oldal frissítése

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Feline Blacks 01 Black Black 7,2 g

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Feline Blacks 01 Black Black 7,2 g

A HELENA RUBINSTEIN Mascara Lash Queen Feline Blacks pazar dúsító és hosszabbító szempillaspirál a nagyon érzékeny szemekre is alkalmas. Ez az egyedülálló szempillaspirál csábító és hihetetlenül lenyűgöző pillantást ad a szemednek. Maximálisan meghosszabbítja és dúsabbá teszi a szempilláidat, megőrzi a könnyedségüket és a rugalmasságukat. Lágy állaga lehetővé teszi, hogy több réteget vigyél fel egymásra a még intenzívebb megjelenésért, a tövüktől a hegyükig maximális befedi a szempilláidat, nem csomósodik, nem kenődik el, nem hullik le és  maximálisa drámai külsőt nyújt a szemednek.
Specifikáció:
A termék a nagyon érzékeny szemre is alkalmas.
Színváltozat: 01 Black Black

Térfogat:
7,2 g

Összetétel:
Isododecane, Cera Alba/Beeswax, Cera Carnauba/Carnauba Wax, Disteardimonium Hectorite, Aqua/Water, Allyl Stearate/VA Copolymer, Oryza Sativa Cera/Rice Bran Wax, Paraffin, Alcohol Denat., Polyvinyl Laurate, VP/Eicosene Copolymer, Propylene Carbonate, Talc, Synthetic Beeswax, PEG-30 Glyceryl Stearate, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Panthenol, Ethylenediamine/Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer [May contain, CI 77266/Black 2, CI 77499/Iron Oxides]
 

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0160
Termékszám:  3605520586996

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15