Oldal frissítése

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen szett 60,2 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen szett 60,2 ml

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen ajándékcsomag tartalmazza a Lash Queen Mascara Mystic Blacks szempillaspirált, a Prodigy Powercell szemránckrémet és az All Mascaras kétfázisú folyékony szemsminklemosót. Ez egy olyan szempillaspirál, amely anélkül vonja be a szempillákat, hogy összeragasztaná őket, és nagyon puha keféjével gyönyörködtet. A Prodigy Powercell krém hatékonyan csökkenti a szemkörüli sötét karikákat, ráncokat és puffadtságot. A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen szettet egy folyékony szemsminklemosó egészíti ki, amely könnyedén és maradék nélkül távolítja el a dekoratív kozmetikumokat. Fedezd fel a Helena Rubinstein minőséget ezzel a fantasztikus szemápoló szettel.

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Fedezd fel a Helena Rubinstein minőségét ezzel a fantasztikus kozmetikai készlettel
  • A Lash Queen szett szempillaspirált, szemsminklemosót és szemránckrémet tartalmaz
  • A Lash Queen Mascara Mystic Blacks szempillaspirál nem ragad és nagyon puha keféjével kellemesen hat
  • A Prodigy Powercell szemkrém csökkenti a sötét karikákat, a ráncokat és a puffadtságot
  • A folyékony kétfázisú szemsminklemosó kontaktlencsét viselők számára is alkalmas
  • A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Set ajándékcsomag kellemes ajándék minden olyan nőnek, aki szeret gondoskodni magáról

Terméktrió a tökéletes szemekért

A Lash Queen Mascara Mystic Blacks szempillaspirál nem csomósodik, és hosszú órákon át ápolt pillákat biztosít. Finom textúrájának köszönhetően többszörös alkalmazást tesz lehetővé. A minőségi szempillaspirál tápláló összetevőket tartalmaz, hogy a szempillák puhák és rugalmasak maradjanak. A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen szetthez tartozó Prodigy Powercell szemránckrém egyedülálló formulátkínál a regeneráló erejéről ismert Supreme Cell Complex-szel. A folyékony szemsminklemosó két lépésben, erőlködés és maradványok nélkül működik. Az All Mascaras nem hagy zsíros réteget a bőrön, ezért kontaktlencsét használók számára is alkalmas. A sokoldalú sminklemosó eltávolítja a vízálló szempillaspirált, szemceruzát, fedőceruzát, szemfestéket vagy szemöldökceruzát is.

A csomag tartalma:
Lash Queen Mascara Mystic Blacks 7 ml szempillaspirál
Prodigy Powercell szemránckrém 3 ml
All Mascaras Kétfázisú folyékony szemsmink eltávolító 50 ml


Összetétel

VÍZ/VÍZ, PARAFIN, KÁLIUM-CETILFOSZFÁT, CERA ALBA/MÉHVIASZ, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA VIASZ, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUMI, CETILALKETOHOL, GLICERIN, FOHOLHETHYUMOX, PEG-18AREHELONEN, PEG-18ARE HIDROXIETILCELLULÓZ, HIDROGÉNEZETT JOJOBAOLAJ, HIDROGÉNEZETT PÁLMAOLAJ, PANTHENOL, POLIKVATERNIUM-10, [+/- CIDIUM LEHET] 9.9. (FIL B53749/1)

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Szemkrém, Sminklemosó, Szempillaspirál
Kód:  KSDS1886
Termékszám:  3614273416658

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15