Oldal frissítése

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set

5 2 értékelés

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set a neves márka luxus kozmetikumait kínálja nők számára, szettben. Magában foglalja a Lash Queen Sexy Blacks Mascara szempillaspirált, a Powercell 24h Eye Care szemkörnyékápolót és All Mascaras Make-up Remover sminkeltávolítót. A prémium kozmetikai márka Helena Rubinstein alapító nevét viseli, aki 1902-ben úgy döntött, hogy üzleti tevékenységet folytat a kozmetikumok területén. A kor legjobb tudósaival fogott össze, és tudományos megoldásokat kezdett kutatni a bőrápolási problémákra. Eredménye a hatékony kozmetika lett, amely rendkívül népszerűvé vált.

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set kozmetikai szett legfőbb jellemzői

  • Luxus kozmetikum szett a tradícionális amerikai márkától, Helena Rubinsteintől
  • Szempillaspirált, szemkörnyékápoló krémet és sminkeltávolítót tartalmazó szett
  • Érzéki Lash Queen Sexy Blacks Mascara fekete szempillaspirál
  • Bársonyos szempillaspirál a hosszú szempillákért, amelyek nem tapadnak össze
  • Powercell 24h Eye Care szemkörnyékápoló a szem körüli érzékeny bőr számára
  • A krémnek köszönhetően a szem körüli bőr megfiatalodik
  • All Mascaras Make-up Remover a tökéletes smink eltávolításához
  • Sminkeltávolító a smink minden nyomának hatékony eltávolításához
  • Prémium, hatékony kozmetikumok nők számára

Fedezd fel az érzéki Lash Queen Sexy Blacks od Heleny Rubinstein szempillaspirált

Az érzéki, sötétfekete árnyalattal rendelkező Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks szempillaspirál push-up dússágot nyújt szempilláidnak. A dúsító szempillaspirál bársonyosan selyem állagú, amely tökéletesen fedi az összes szempillát. A szabadalmaztatott, tökéletes női alakot formáló, 90 - 60 - 90 arányú spirál kényelmes alkalmazást biztosít. A szempillaspirált szemészetileg tesztelték, így az érzékeny szeműek és a kontaktlencsét viselők számára is ideális. Élvezd a szexi pillantást az érzéki csipkével díszített csomagolásban rejtőző szempillaspirál segítségével.

Hatóanyagok:
Méhviasz - felgyorsítja a regenerációt, mélyen táplálja és hidratálja, valamint védi a pillákat, ideális sűrű szempillákhoz, javítja finomságukat
Karnauba viasz- javítja a kozmetikai termékek viszkozitását, textúrát, erősséget, rugalmasságot, plaszticitást, fényt és csillogást ad, meghosszabbítja a smink tartósságát, hipoallergén így az érzékeny bőrre is  alkalmas, fokozza a szempillák ragyogását

Összetétel:
Aqua / Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Acacia Senegal / Acacia Senegal Gum, Cetyl Alcohol, Glycerin, Peg/Pp, 17/18 Dimethicone, Steareth-20, Sodium Polymethacrylate, Phenoxyethanol, Phenyl Ethyl Alcohol, Disodium Edta, Hydroxyethylcellulose, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil,  Panthenol, Polyquaternium-10 (+/- May Contain Ci 77499 / Iron Oxides)

Felhasználás módja:
Finoman alkalmazd a szempillákon. A kefe lekerekített ívei lehetővé teszik a szempillák hosszának maximalizálását a szem belső oldalától kezdve egészen a külső szélekig.

Szín:
Fekete

Rendkívüli szemkörnyék ápolás a Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care krém segítségével

A Helena Rubinstein Laboratories új terméket fejlesztett ki a szemkörnyék érzékeny és finom bőrének éjjel-nappali megerősítésére. A Powercell 24H Eye Care krém elősegíti és felgyorsítja a bőrsejtek regenerálódását, simítja a szem körüli finom vonalakat és ráncokat, és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Táplálja és hidratálja a szem körüli bőrt, és korrigálja a fáradtság által okozott sötét karikákat illetve a szem körüli duzzanatot. Csupán néhány használat után a szem körüli bőr láthatóan ragyogó lesz, a duzzanat csökken, a szem kontúrjai simábbak lesznek és csökkenti az öregedés jeleit. Ha problémát jelentenek a szem alatti karikák vagy a bőr gyengesége valamint a szem körüli fáradtság jelei, próbáld ki a Helena Rubinstein 24 órás ápolását.

Aktív összetevők:
Natív növényi sejtek - erősítik a bőrt és csökkentik a sötét karikákat
Ragyogó komplexek - ragyogó pigmentek a szem környékének világosítására

Összetétel:
Aqua / Water, Dimethicone, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, Propylene Glycol, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Tin Oxide, Peg-20 Sorbitan Cocoate, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Potassium Hydroxide, Carbomer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Caffeine, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Methylsilanol/Silicate Crosspolymer, Escin, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Silica, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Laureth-4, Crithmum Maritimum Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Mica

Felhasználás módja:
Alkalmazd a krémet a szem körüli tisztított bőrre reggel és este. Finoman ütögetve vidd fel a bőrre, amíg a készítmény teljesen fel nem szívódik. Használd naponta.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.

Heleny Rubinstein All Mascaras Make-up Remover sminkeltávolító a tökéletesen tiszta bőrért

Használd a Helena Rubinstein All Mascaras Make-Up Remover sminkeltávolítót a smink minden nyomának teljes eltávolításához. A sminkeltávolító azonnal, tökéletesen és ugyanakkor finoman távolítja el a sminket, ennek köszönhetően ideálissá teszi a szem körüli érzékeny és finom bőr ápolására. A Helen Rubinstein sminkeltávolító tökéletesen távolítja el a vízálló szempillaspirált vagy a szemhéjfestéket. Használat közben nyugtatja és hidratálja a bőrt. A bőr tiszta, puha és friss marad, anélkül, hogy kellemetlen olajos réteget hagyna a bőr felszínén.

Hatóanyagok:
Glicerin - hidratál, megköti a nedvességet, és segíti a többi anyag lehető leggyorsabban történő felszívódását a bőrbe, puhítja, lágyítja a bőrt és elősegíti hidratálását
Cyclopentasiloxane - selymes érzést ad a bőrnek és nyugtatja az irritált bőrt
Geraniol - a rózsaolaj fő alkotóeleme, virágos illatot ad és felfrissít

Összetétel:
Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Potassium-Phosphate, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Decyl Glucoside, Hexylene Glycol, Polyaminopropyl Biguanide, Geraniol, Citronellol, Parfum / Fragrance

Felhasználás módja:
Használat előtt jól rázd fel. A terméket kozmetikai pamut vatta segítségével vidd fel a becsukott szemre és hagyd egy kis ideig hatni. Finoman és dörzsölés nélkül távolítsd el a sminket és az egyéb szennyeződéseket. Ne öblítsd le.

A Helena Rubinstein ajándékszett tartalma:
1 × Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara (6,9 ml) fekete szempillaspirál 
1 × Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care (3 ml) szemkörnyékápoló 
1 × Helena Rubinstein All Mascaras Make-up Remover (50 ml) sminkeltávolító


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Kód:  VBAL0747
Termékszám:  3614272547902

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15