Oldal frissítése

HEAD&SHOULDERS Ocean 540 ml

4,9 9 értékelés
2 790 Ft

HEAD&SHOULDERS Ocean 540 ml

Küzdjön a korpásodás ellen a menta és tengeri ásványi kivonatokkal. Ez a sampon serkentő formulájával felfrissíti a hajat és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt. A tesztelt összetevők megfelelnek a legmagasabb előírásoknak és maximálisan gondoskodik hajáról korpásodás nélkül. Használat után haja friss, hidratált és védett lesz. Kapja a legjobb ápolást és intsen búcsút a korpának mindörökre!

Legfontosabb jellemzők

  • Eltávolítja a korpát
  • Megnyugtatja az érzékeny fejbőrt
  • Tisztít, hidratál és véd
  • Menta és tengeri ásványi kivonatokat tartalmaz

Alkalmazása
Vigyen fel nedves hajára egy kis mennyiségű sampont, majd alaposan öblítse le!

Összetevők

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycol Distearate, Zinc Carbonate, Sodium Chloride, Sodium Xylene Sulfonate, Zinc Pyrithione, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Linalool, Dimethicone, Menthol, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrochloric Acid, Sodium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Magnesium Nitrate, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Methyl Chloroisothiazolinone, Cl 42090, Magnesium Chloride, Cl 19140, Methylisothiazolinone

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Korpa, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás, Viszketés

Haj típusa

Haj típusa Zsíros, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 540 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS399
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8001090102201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10