Oldal frissítése

HEAD & SHOULDERS Anti Hair Fall Korpásodás elleni sampon 400 ml

5 2 értékelés
2 490 Ft

HEAD & SHOULDERS Anti Hair Fall Korpásodás elleni sampon 400 ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Ez esetben a(z) HEAD & SHOULDERS 400 ml kapacitással bíró samponja biztosan lenyűgöz. Elsősorban azoknak a szőkéknek ajánlott, akik előnyben részesítik a hűvös szőke színt. Ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres és alapos hajmosást, viszont a szín világosítására ideális. A(z) HEAD & SHOULDERS Anti Hair Fall Korpásodás elleni sampon 400 ml minden hajtípusra kiváló választás. Férfi hajra tökéletes. Feltéve, hogy szeretsz folyékony (klasszikus) állagú samponokat használni, ez a típus tetszeni fog. Visszatérő korpásodásra igazán hatékony.

A(z) HEAD & SHOULDERS Anti Hair Fall Korpásodás elleni sampon 400 ml sampon fontosabb tulajdonságai

  • Használatával a haj szép és egészséges lesz
  • Eltávolítja a sárga tónusokat
  • A(z) HEAD & SHOULDERS sampon teljes űrtartalma 400 ml
  • Minden hajtípusra pompás választás
  • Férfi sampon
  • Nagyon hatékony korpásodás ellen
  • A(z) HEAD & SHOULDERS Anti Hair Fall Korpásodás elleni sampon 400 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

Víz, Sodium Laureth Sulfate, Nátrium-lauril-szulfát, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Glycol Distearate, Caffeine, Sodium Citrate, Parfum, Piroctone Olamine, Dimethiconol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Nátrium-szalicilát, Menthol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Dimetikon, Tetrasodium EDTA, Nátrium-hidroxid, TEA-dodecilbenzol-szulfonát, Limonene, Trideceth-10, Niacinamide, Linalool, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, CI 19140, Benzyl Alcohol, Trietilén-glikol, Propylene Glycol, CI 42090

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Korpa

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL7129
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8006540833605

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10