Oldal frissítése

HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml

A HAWKINS & BRIMBLE Men's borotválkozó krém egy különleges termék, amely tökéletes az arc simára borotválásához. Hidratál, táplál és puhává varázsolja a bőrt, emellett kellemes mandula és kakaó illatot biztosít, amelyet imádni fogsz. A borotválkozó krém puhítja a szakállat is, előkészíti a későbbi, tökéletes borotválkozáshoz. A krém felviteléhez tökéletes a Hawkins & Brimble borotvapamacs. Vastag és finom sörtéivel gondoskodik arról, hogy a krém a szakáll tövéhez is eljusson. Ennek köszönhetően védi az arcot a borotválkozás során előforduló sérülésektől. Gondoskodj bőrödről minden nap egy minőségi termékkel, és használd a Hawkings & Brimble borotválkozó krémet a selymes és kényelmes borotválkozásért! 

A borotválkozó krém fontos jellemzői

  • A Hawkins & Brimble borotválkozó krém tökéletesen hidratálja a bőrt
  • Finom mandula és kakaó illat
  • Gazdag, sűrű habot képez
  • Lágyítja szakállat és tökéletesen felkészíti a későbbi borotválkozásra
  • A borotválkozó krém puhítja a bőrt
  • Parabének, festékek, SLS/SLES és ásványi olajok nélkül

Aktív összetevők

  • Glicerin - hidratálja és táplálja a bőrt, segít a krém könnyebb kenhetőségében, sima és puha textúrája könnyedén siklik a bőrön
  • Nátrium-kokoát - zsírsavak keveréke, kókuszolaj és nátrium.hidroxid reakciójából nyerve, amely segít emulziót képezni csökkentve az emulgeálandó anyagok felületi feszültségét

Alkalmazás:
Merítsd a borotvapamacsot forró vízbe. A simább és könnyebb borotválkozásért adj egy kis borotválkozó szappant a vízhez, miután 15-20 másodpercre belemártottad a pamacsot a vízbe. Ne itasd fel a pamacson maradt vizet a krém felvitele előtt - így extra hidratálást nyújthatsz a bőr számára, emellett így puhul a szakáll, és megnyílnak a pórusok, az eredmény pedig tökéletesen sima borotválkozás lesz. Vidd fel a krémet körkörös mozdulatokkal. 

Összetevők:
Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Glycerine, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Peg 75 Lanolin, Sodium Chloride, Perfume, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Linalool.

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KSMU0251
Termékszám:  5060495670046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20